söndag 8 augusti 2010

Spaders kille har visst vunnit SM-guld i bridge...

... i dag igen. Fast i par. Med den där Moroten! Hett efterlängtat minsann. Journalisten blir tämligen förvånad när Esset meddelar, mitt under segerintervjun, att det är dags att splittra partnershipet i parspel eftersom han nu tänker spela med Spader i stället.

Spader är inte lika förvånad. Men vet att det innebär att hon blir tvungen att lära sig några nya konventioner. Eller blir tvungen... alla vet att det är hon som bestämmer över systemet, så har det alltid varit och så kommer det att fortsätta.

Men eftersom Spader "råkade" köpa ett par nya skor som hon verkligen "pehövde" -trots köpstoppet, så får det bli Asptro då rå!

Det är ge och ta i alla förhållanden.

6 kommentarer:

  1. Det kanske blir fler par skor!! Det är nog en del nya konventioner som pehövs i vårt system:) /Esset

    SvaraRadera
  2. Men var ska dina skor bo då? På din balkong?

    SvaraRadera
  3. Stort grattis till Berik-Moroten för en super prestation,vinna par SM är grymt:)
    Aha ska Berik alltså sluta lira med Anders?Jag skulle varit på festivalen men blev pappa till en liten kille istället:)Lycka till med liret o partnerskapet/Johan..

    SvaraRadera
  4. Att bli pappa är nog till och med grymmare än att vinna Par-SM! Congrats på den! Då ses vi på nästa festival, hörde att Mats letade efter dig, du hade visst någon tävling innestående! ;-))

    SvaraRadera
  5. Jaaaa,det hade varit grymt,jag chattade med han o vi kom överens om att lira.Lite surt att missa det men att få en son var ju heller inte fel=)../Johan...Hälsa Esset o gratta...

    SvaraRadera
  6. Har ju två söner själv, den ene har kommit förbi stadiet - öhh moped- till och med! Hälsat och klart! Esset hälsar tebax!

    SvaraRadera