onsdag 11 augusti 2010

Vardagslyx

Att ha datasupporten hemma i lägenheten i Järvastaden. Att ge honom, Äldste sonen alltså, ett paket innehållande en dator och bara säga: Give it to me! Så får man tillbaka den när det trådlösa nätverket är aktiverat och uppkopplat -antivirus, Officepaketet och olika användare installerade. Bara så där alltså. Spader har fostrat honom väl.

Junior sitter på sitt rum och ropar Fuck You, och har väl litet mer att putsas på vad gäller uppfostran. Men han är jättesöt när han sover...

7 kommentarer:

  1. Hälsa äldstesonen att Lärarjäveln behöver honom! HTML-kodning är inte min kopp te... Jag menar, hur svårt KAN det vara att centrera en jäkla bild?!
    För en svensklärarjävel är det väldigt svårt...

    SvaraRadera
  2. Han hälsar att det var svårt som satan... fast han hjälper dig gärna! Han vill bara ha tillgång till ditt konto, menar nu blogger inte banken... Verkar som om du ligger bra till. Men yngste sonen ropar fortfarande bara Fuck You!

    enrizsnabelaenrizpunktse

    SvaraRadera
  3. Bra med tonårdgrabbar ibland:)jag fixar mitt själv än så länge..../Johan

    SvaraRadera
  4. Lärarjäveln: Totally!
    Johan: Ja, en tonårsgrabb får du obviously vänta litet på...

    SvaraRadera
  5. Här i radhuset är det jag som är datasupporten. Med varierat resultat. T ex finns här en oanvänd router och slocknat trådlöst. Att ha Äldste sonen hemma låter himla bra! Kan han lånas??????
    Junior hinner växa till sig .... ;)

    SvaraRadera
  6. Cina: Sonen kan lånas, vänd dig med fördel till ovan nämnda mailadress... Junior växer föhoppningsvis till sig, för annars måste det införas dataförbud, och tv-förbud, och utegångsförbud - och kanske ett skrattförbud på det!

    SvaraRadera