torsdag 2 september 2010

ARG! Superarg!

Wow! Kanske mer OJ! Ni vet hur man gör då. Tänker ut hämndaktioner. Namnge företaget här på bloggen så när man googlar det hamnar man här i stället. Lägga ut de knäppa mailen som har skickats. Nypa trollet i sidan? Sparka på smalbenet. Kanske skicka 15 tomma SMS? Berätta hela historien i klartext här på bloggen?

Eller ni kanske är sådana där snälla tjejer och killar som inte gör sådant? Tänker elaka tankar?! Esset tycker att Spader bara ska vända andra kinden till. Så där käckt som i bibeln liksom.

Slutligen, efter 40 mil i bil, bestämmer sig Spader för att göra det enda raka. Börja blogga igen. Precis som vanligt. Precis lika jävla odrägligt som förr. Men den här gången gör hon inte som förra september. Då tyckte trollet också att anonyma kommentarer var top of the pops. Den här gången får dumheterna stå kvar.

För hur det än är, så är det Spader bor i lägenheten i Järvastaden med Esset och Junior. Det är Spader som spelar i ett bridgelag med Esset och grabbarna. Det är Spader som äter middagar på restaurang med Esset. Det är Spader och Esset som dansar på banketten. Det är till Spader som Esset säger "tack älskling" när han är spelförare och träkarlen läggs upp på bordet. Och, slutligen, det är Spader som Esset kysser innan han går till jobbet.

Over and out från Spader - så odräglig att det inte finns någon odräglighet kvar till er andra.

10 kommentarer:

  1. Katarina, Lilla Byn2 september 2010 kl. 09:11

    YES!!! She's back!

    SvaraRadera
  2. That's the spirit. Welcome back!

    SvaraRadera
  3. Karin: Nu kör jag!
    Katarina i Lilla byn: Yup -she´s back. Odrägligare än någonsin.
    Ingerun: Härligt att vara här!
    Cicki: Tänker rocka fett!

    SvaraRadera
  4. Härligt att du hittat hem igen.Go girl:)
    Johan

    SvaraRadera
  5. Härligt att vara hemma igen, Johan!

    SvaraRadera
  6. Gilla:) Det står Tommy men det e lilla jag:):) Eva

    SvaraRadera
  7. Eva: Ett leende sprider sig just till öronen! KRAM!

    SvaraRadera
  8. HÄRLIGT!!
    Stora kramen och pussen!

    SvaraRadera