onsdag 17 november 2010

Attjo och prosit!

Vet vem som får ställa in lunchen med sin mamma i morgon. Det är hon som har sjuk Junior hemma... Bara för det fick samma tjej just en Baileys till kaffet av sitt eget Ess!

7 kommentarer:

  1. Och ompysslandet fortsätter imorgon får vi hoppas!

    SvaraRadera
  2. Ja, fast Junior får ingen Baileys... ;-)

    SvaraRadera
  3. Kan inte mamma köpa någon läcker ta-med-lunch och komma och luncha i Järvastaden?

    Fast hon kanske är smart om hon håller sig undan...

    Hoppas du klarar dig och att Junior kryar på sig snabbt.

    SvaraRadera
  4. .. *blundar när jag ser ordet Baileys*... usch och fy att tänka på "den där" finlandsresan.. usch!!
    /Småländskan

    SvaraRadera
  5. Katarina: Nja, man får akta sig för att smyga på Mamma några förkylningar... Jag ska verkligen inte pussa på den ungen i brådrasket nu. Tänker inte bli förkyld igen!
    Småländskan: Gillar Baileys, men jag var ju, kanske som tur var, inte med på den där finslandsresan... Är nog bra för att man inte ska bli förkyld heller.

    SvaraRadera
  6. Ja det var nog tur för dig att du inte var med. Då hade du inte njutit av en Baileys numera, det lovar jag *s*. Å andra sidan var resan helt fantastisk, i alla fall när vi kom iland på andra sidan, hittade ett "danshotell" med en storbandsork., och... ja den danskavaljeren har jag aldrig glömt. Missförstå inte nu!! Jag menar just DANSkavaljer. Jag älskar/älskade att dansa, var bra på det och det var han också. Minns än idag (trots det är nästan 20 år sen) exakt vilka låtar vi dansade till. Och vi dansade hela kvällen. Jodå, så är det... *s*
    /Småländskan

    SvaraRadera