måndag 15 november 2010

DAG 04 -Det här åt jag i dag

Eftersom Göteborg störde bloggningen litet så bloggas härmed i kapp.

I dag här ovan innebär alltså i går söndag.

Sen hotellfrukost på G tittandes ut över Centralstationens söndagsresenärer.
Flamberad pepparstek med sallad och råstekt potatis på Källarkrogen.
Kaffe Latte på språng i Nordstan med halv chokladbit fådd av Esset.

Göteborg är en underbar stad.

5 kommentarer:

  1. I love pepparstek. Senast jag åt den flamberad var 100 år sedan och just i Göteborg.

    SvaraRadera
  2. Fådd latte och chokladbit är inte fel. Och ja, Göteborg är en fin stad, nästan lika fin som Helsingborg, men allra, allra bäst är Kalmar *s*. En gång i världen, när jag trodde jag var flyttbar, fanns det bara två alternativ och det var ovanstående städer. Men jag stannade hemma och det är jag glad för!
    Och nej, jag har ingen egen blogg, jag läser din och andras. Hamnade hos dig/er genom att klicka runt hos olika "kommentatorer". Finns inget intressant att veta om mig. Det intressanta har passerat, numera lever jag på de minnena, alltså ett bra liv, otroligt intressant jobb, många resor och upplevelser. Nu är läget ett annat, nu är ljusglimten i tillvaron barnbarnet.
    Men jag kan dra en spader, dock inte spela bridge.
    Fortsätt vara lycklig!
    /Småländskan

    SvaraRadera
  3. Åsa: pepparstek är Essets favorit. Och den här var ljuvlig!
    Småländskan: Spela kort är en underbar sysselsättning! Roligt att du hänger här, du är så välkommen! Antar att jag får veta mer om dig ju längre du kommenterar! Barnbarn är tydligen grejen, så säger i alla fall min Mamma också! KRAM!

    SvaraRadera
  4. Jaja, "grejen och grejen" *s*. Men att få ett barnbarn som var så svårtillverkat, så önskat, ja du, det finns inte ord för det. När han kom ut var jag utomlands, fick ett sms från sonen... jag ringde upp.. och det var första gången jag hörde min son gråta.. alltså som vuxen. Min fina, underbara, fantastiska son hade blivit farsa!
    Bilden på "underverket" hade just lagts ut på landstingssidan (detta var innan ALLA hade mobiler/datorer som man ständigt var uppkopplade med). Jahapp, så gick den blivande farmodern ner till hotellreceptionen, sa att hon ville låna datorn... så hon kunde se underverket. Inte helt enkelt alltså, men efter en stund löste det sig *s*. Så för ca 500 SEK fick jag en första bild på honom! Han var ju otroligt vacker såklart... trots han var rynkig, konstig, bubblig och så.. men så vacker!!
    Så är det Spader, så är det bara med grejen med barnbarn! Hälsa din mamma!
    /
    Småländskan

    SvaraRadera