måndag 29 november 2010

Spader ligger i sängen och ler

Klockan är 00.23. Mungiporna vid öronen. Hon har legat så i över en halvtimme. Esset klappar henne på kinden. Spader frågar vad hon ska göra när hon är så glad att hon inte kan sova. Esset svarar att hon ska vara tyst och låta fästmannen sova i alla fall.

Spader är tyst en minut. Sedan frågar hon. "Visst var jag väl tyst? Inte pratade jag?" Esset svarar att Spader har varit så tyst och duktig så. Nästan som om det var trav på TV alltså. Spader ligger tyst och glad en halvtimme till. Sedan somnar hon och när hon vaknar av Essets telefon 07.15 förbannar hon den högt och ber om en snooze. Det får hon. Förmodligen eftersom hon skötte sig så bra kvällen innan och inte pratade en massa.

6 kommentarer:

  1. Och jag ler när jag läser om underbara du.

    SvaraRadera
  2. Jag antar att det inte ska vara några bindestreck i din mailadress?

    SvaraRadera
  3. Nilla: Det ska inte vara några bindestreck nej! Puss!

    SvaraRadera
  4. Snooze?? Det fick inte jag nån. Var istället och skottade ut min bil. Grannen också, vars bil hade fastnat. Jag satte mig i den, la in etta-backen, ettan-backen... han puttade på... och gungade ur drivorna till snödrivsfritt underlag. Det var min snoozemorron det! Ha det gott!
    /Småländskan

    SvaraRadera
  5. Åsa: Man blir glad igen, liksom!
    Småländskan: Livet är orättvist. Men en annan måste också ut, när städningen är klar! Junior ska repa inför onsdagens konsert!

    SvaraRadera