fredag 3 december 2010

Fredag i Järvastaden

Det är litet varmare ute. Planen är IKEA alltså. Bunkring av värmeljus. Det går åt ett eller annat här hemma. Ljus och värme i kvadrat. Äldste sonen är på ingång från Örebro. Spader och Esset ska till Uppsala för den årliga bridgemyshelgen. Men innan turen till IKEA behöver Spader en kopp kaffe eller två till!

5 kommentarer:

  1. Rapport om julpyntet önskas! En väninna till mig var besviken, va? besviken på julblingblinget på Ikea? Kan vara kul att höra fler åsikter :D

    SvaraRadera
  2. Det låter som en bra dag och helg!

    SvaraRadera
  3. Librarybeth: Julpynt på IKEA. Det är inte helt säkert att Esset uppskattar att Spader går i närheten av sånt. "Hur kan man ha FYRA kartonger med julpynt??"... -Ja, men... 270 kvadrat att pynta liksom...

    Ska kika litet, med ena ögat!
    Åsa: Det blir en toppenhelg. Simply true!

    SvaraRadera
  4. Nu har jag ju gjort en del värmeljustester här. Och jag har konstaterat att de där från IKEA inte ligger i topp. Billigt är inte alltid bäst! Kolla ICA:s värmeljus, de garanterar minst 7 tim brinntid.. och de håller vad de lovar. De är dyrare än IKEA:s men det handlar ju om brinntid, eller?
    /Småländskan

    SvaraRadera
  5. Småländskan: Det skulle kunna handla om brinntid, men det handlar om doft. Spader älskar IKEAs med dofter. Köper de som luktar mat. Deg, äppel-kanel-, vinbär och nu hoppas jag på några fler juliga dofter. Och så vill jag dessutom ha deras stora värmeljus i fönstren. Inte precis Voluspa - men helt okej till det priset!

    SvaraRadera