lördag 18 december 2010

Råkade titta mig i spegeln

"OJ!"

-Vad är det, undrar Esset.

Berättar om händelsen.

-Du ska nog låta bli att titta i spegeln någon dag till, föreslår Esset.

Som ni förstår är Spader inte det piggaste man har sett. Så hon kollar på handboll på fyran i stället. Och drömmer sig tillbaka till tiden då hon var en pigg tjej som i för stor röd tröja spelade på nio meter för Jakobsbergs GoIF.

8 kommentarer:

  1. Öööhh, ska vi jämföra våra handbollsprispokaler? Jag har en massa såna, kollade för nån vecka sen den gamla pokallådan. Jodå, jag spelade på vänstersidan, fick en satans massa smällar av de äldre "tanterna" att morsan undrade vad det var jag höll på med när jag kom hem med vrickade fingrar och nästintill blåslagen!Och när jag skriver detta leder "vi" med 18-15 över Rumänien!
    Vi är bara bäst!!!
    /Småländskan

    SvaraRadera
  2. Just nu är det grymt spännande, två minuter kvar...

    SvaraRadera
  3. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  4. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  5. Jävlar i helvetes satans.. så bra ni ääääär!! Grubbström Grubbström, Torstenson Torstenson, alla de andra... så bra ni är. Detta är så stort alltså, så jävla stort. Nu svär jag mer än Nilla, men det bjuder jag på!
    /Småländskan

    SvaraRadera
  6. Jag har en bästaväninna som aldrig nånsin har fattat vad det är jag snackar om vad gäller idrott, prestationer...att jag sitter och lipar när jag ser de där på prispallen.. men ok, hon är en jättebra väninna i alla fall!
    /Småländskan

    SvaraRadera
  7. Såg du Spader, såg du blicken på handbollstjejerna när de sjöng nationalsången? Såg du leendet i deras blickar, såg du hur annorlunda de var jämfört med de stora "fotbollskillarna"? Såg du hur de bara kommit överens om att vinna? Jag såg det!!
    /Småländskan

    SvaraRadera
  8. Småländskan: Har inte så många priser i handboll... höll inte på så länge och var inte så bra. fler priser i bridge. Och så högsta vinsten, Esset! Ja, de hade fightingfacet på!

    SvaraRadera