lördag 22 januari 2011

Bortbjudna...

... som vi var i går kväll väcktes en del "vill ha- känslor". En matta under soffbordet. Typ den här, eller den här.

Supersnyggt, säger Esset. Fullkletad av Juniors youghurt med flingor eller bitar av chokladkaka. Ironi i den högre skolan.

Det verkar inte bättre än att en sådan matta för vänta tills Juniors hål i hakan växer igen. Om någonsin. Järvastadens matt-antal i nuläget är noll (0). Kommer så att förbli. Länge. Sadly enough.

4 kommentarer:

  1. Mina juniorer har blivit drillade från tidig ålder: Ingen mat vid soffbordet eller i soffan om inte en fleecefilt ligger under dom. Fleece är toppen för mammor som vill njuta av mjuka mattor utan att fastna i dom! :)

    SvaraRadera
  2. Rapport från kräkstugan:
    en rostis, lite te och en kopp blåbär har stannat där de ska vara.
    Ibland vill jag tycka något dock inte som du Spader.
    Mattor gör ett hem ombonat.
    Mattor med lång lugg är bra, smulorna lägger sig på botten.
    Mattor lär barn att hålla sig över bordet.
    Mattor på IKEA är billiga och kan kastas ut efter 3 år = 30 per månad, (slopa 3 kanelbullar/månad)
    vilket det kan vara värt att ha det mysigt under fötterna.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  3. Tigrinnan: Mina barna är olika. Den Äldste gjorde som jag sa, den yngste, dvs Junior, har "annorlunda" lösningar och "glömmer" bort. Flecefilt är ett bra förslag, eller så får vi fortsätta med det lättstädade, för såväl stora som små. Roligt att du kommenterar här och efter att ha smugit runt hos dig nyss har jag räknat ut vem du är också! Fina saker du gör!
    Polargrevinnan: "Mattor lär barn att hålla sig över bordet!" Ha ha ha!Veckans roligaste kommentar. För övrigt håller jag med om att mattorna på IKEA är billiga och tror nog att jag ska kunna få ihop ekonomin kring sådana nu när jag jobbar. Annars får jag be Esset, riktigt, riktigt snällt... för utan kanlebullar eller semlor funkar det bara inte!
    ;-))

    SvaraRadera
  4. Vi har endast en matta. Mina åkte ut när barnen kom. Jag är en bekväm person som inte gillar att städa. Utan mattor= lättstädat.

    SvaraRadera