fredag 21 januari 2011

Jaaaaaaa! Fredag ftw.

I morgon är det sovmorgon, jävligt välförtfjänt om ni frågar mig. Nu ska Spader bara fixa och trixa litet på jobbet i 180, glida över till Juniors föräldrafika och sedan ta helg. Bortbjudna på middag med kortspel till kvällen, Äldste sonen kommer på besök, Terrakottaarmén och ute-middag i morgon och en hel del soffhäng samt BBO är planerat.

I dag kommer det dessutom en massör till Spaders jobb. Nu ska vi bara anställa Gun!

4 kommentarer:

  1. Men nu blir gammal tant liksom lite tokig. Hon har nämligen inte lyckats lista ut vad ftw betyder.

    Själv* är jag också mycket glad att det är fredag. Ensam hemma ikväll och bara slappa, margaritas med Johanna på lördag och födelsedagskalas på söndag eftermiddag. Förhoppningsvis blir nästa vecka en bättre vecka än den här.

    *Här försöker jag antyda att det inte alls är jag som är gammal tant och inte förstår vad ftw betyder, men tyvärr är det förstås så. Att det är jag alltså.

    SvaraRadera
  2. Tänk - och nu ska jag erkänna nåt som jag inte borde ha erkänt - men jag har länge trott att det har stått wtf på en massa ställen istället och DET vet jag vad det är en förkortning av. Däremot har jag inte alltid tyckt att det har passat in i texten, och till slut tog jag mig tid att verkligen läsa förkortningen, och åt det hållet vet jag inte alls vad det betyder.

    Jag är liksom duktig på att läsa det jag tror att det står och inte det det faktiskt står. Att vända på bokstäver och siffror är nemas problemas om ni frågar mig!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. När jag jobbade i skolans värld skrev jag ofta på tavlan/whiteboarden TGIF, på fredagarna alltså! Det uppskattades av eleverna... de visste ju då att jag längtade precis lika mycket som de.
    /Småländskan

    SvaraRadera
  4. Katarina: Det blir en supervecka!
    Tess: Är säker på att du inte är ensam om att ha läst det så!
    Anonym: Fast nu är det mer ångestsöndag, men det står inte på förrän vi har fredag igen! Svisch, säger det bara!

    SvaraRadera