torsdag 13 januari 2011

Medicin

I den ena påsen ligger medicin mot hosta. Massor med olika mediciner mot hosta. Esset tycker att det vore bra om Spader skulle kunna bli frisk nu så att pengarna kan läggas på poker i stället. Spader blir förvånad för hon hade fått intryck av att man skulle tjäna pengar på poker. Det är väl som med travet. Pengarna rinner som sand genom fingrarna under det att hustrun skall vara tyst och inte störa?

I den andra påsen ligger medicin mot närsynthet, långsinthet eller trångsynthet. I Spaders fall kanske korttänkthet. Åldersförändringar? I varje fall ska de enligt utsago passa på att öka Spaders chanser att vinna i bridge. Men faktiskt, också medicin mot hostan eftersom man kan anta att det har varit löjligt svårt att läsa och arbeta vid datorn under en längre tid vilket har lett till att det blir ett onödigt spänt läge.

För övrigt har Esset viskat massage redan i kväll och i morgon är det fredag för the working girls. Logoped minsann. Och massor med tid i flexen efter den första riktiga veckan.

5 kommentarer:

  1. Kassen med glasögonen ser betydligt trevligare ut än den från apoteket.
    Skönt att du löst skoförvaringen.
    Du skrev att klockan blir mycket innan du kommer i säng. Här är en nattuggla till. Nu måste du ju upp på morgonen, vilket jag slipper.
    Jag har haft mitt - tröst för dig, om 20 år får du sovmrnar.
    Godnatt eller gomorron blir det.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  2. Glasögonpåsen har en tendens att ha ett väldigt dyrt innehåll. Rekommenderar dig att kolla favoptics hemsida. Då kan du få ett par till (förmodligen till halva priset)

    SvaraRadera
  3. Man vill gärna se innehållet i glasögonpåsen. Det vill man. Och jag med.

    SvaraRadera
  4. Viola: Behöver sovmorgon om en strax! Men inte i morgon, DM-lag!
    Loppan: Kommer!
    Shamrock: Lyssnar!
    Katarina: Kanhända man får. Och du med!

    SvaraRadera