tisdag 25 januari 2011

Tretusenett

Spader är trött. Trött nära tårar. Eller det är ljug. Trött så tårarna rinner. Orkar inte läsa och kommentera bloggarna som vanligt. Jobbar från morgon till kväll. Springer. På nätterna slåss Spader mot fakturor och Esset ropar att hon ska lugna sig litet... Bokslut. Spader vill visa vad hon går för. Att hon räcker till. Gör hon det?

10 kommentarer:

  1. Klart du räcker till!

    Jag håller med Esset och tycker att du ska tagga ner lite. Du är nyanställd för sjutton! Tänk på att du inte kan sätta ribban så högt på en gång, hur ska du då kunna toppa det sen när du blir varm i kläderna?

    Som en fd klasskompis till mig sa: "Äh, det är ju bara siffror!" (Skall uttalas på breeed Borlängedialekt.)

    Kom ihåg att INGEN tackar dig om du går in i väggen. Faktiskt.


    KRAAAM!

    SvaraRadera
  2. Spader.

    DU kan. ALLA tycker det är jobbigt att börja på nya jobb. ALLA.

    kram du.

    SvaraRadera
  3. Jag var i chocktillstånd flera veckor sist jag började på nytt jobb. Tänk på att du ska hålla i längden också!

    SvaraRadera
  4. Tess: Du har rätt, det är ju bara siffror! Kram!
    Miss UD: Tillhär tydligen ALLA... Kram!
    Nilla: Chock är ett understatement just nu! Måste hålla i längden!

    SvaraRadera
  5. När jag var liten hade farmor en granne som jag ofta spelade kort med. Varje spel sa han "Fader spelte Spader, och då vann han" och det säger mig att Spader är oslagbar.
    Men Spader måste stå på benen och inte vara doña Quijote och slåss mot fakturor!

    KRAAAAAAAM!

    SvaraRadera
  6. Alltså. Att gå in i väggen är inget kul. Inte kul alls och då räcker man varken framåt eller bakåt. De har ju redan bestämt att Spader räcker till eftersom du fick jobbet. Tänker jag, från väggen! ;)
    Håller fullständigt med Esset: Take it easy!
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Du har träningsvärk i hjärnan. Inget farligt, det går över av sig själv. Det hör till när man börjar på ett nytt jobb. Annars har man satt ribban för lågt. Om ett par veckor har du vuxit in i rollen.

    När jag byter jobb brukar jag tänka att det är prestationen över sex månader som gäller. Efter tre månader vill jag vara uppe i full prestation. Innan dess är det ok att inte prestera 100%. Om man nu ska piska sig själv, måste det iaf vara under rättvisa former.

    kram Jempan

    SvaraRadera
  8. Slit inte ut dig. Du duger helt säkert. Och släpp vardagskraven, alla förstår väl att ett nytt jobb tar mer tid och energi än normalt. Kram!

    SvaraRadera
  9. Det är apjobbigt med nytt jobb hur kul det än är. Men du, de har valt dig. Det hade de inte gjort om de inte trodde på dig.
    Lyssna på Esset nu vännen. Man ska räcka till för mer än jobb.

    Stora kramar

    SvaraRadera
  10. Lärarjäveln: Esset spelar också Spader. Kraaaam tebax!

    Cina: Ser upp för väggarna, promise. Men jag är skit-trött! Fasiken vad alla håller med Esset! ;-))Kram till dig också!

    Jempa: Träningsvärk alltså! Det kommer bli fint, men jag har nog ställt aningens för höga krav på mig själv! Lyssnar på dina råd! KRAM!

    Katarina sa: släpper vardagskraven helt, men det är en liten orolig kille här som måste tas om hand. Nu blev han sjuk och får vara hemma i morgon, så det blir tvunget att ta sig en hemmalunch. Blir fint! Kram till dig också!

    Hanton: Riktigt tufft, men också väldigt roligt! Swish säger dagarna. Ja, de valde mig, men tänk om de valde fel? Kram på dig!

    SvaraRadera