onsdag 2 februari 2011

Eftersom den unge Junioren i ...

...  det Spaderska hushållet blev sjuk igen fick Spader lov att dra ned på överjobbandet. Ett halvt kilo stuvade makaroner med korv senare får man lov att inse att blessing-in-disguise-faktorn ändå är hög.

Spader är sjukt trött. Det kan man vara om man jobbar mycket. Men om man samtidigt är av modellen extremt prestationsinriktad ekonom i en krävande jobbsituation kan det lätt gå överstyr.

Men tänker tillbaka på vad som önskades hetast då, i januari för ett år sedan. Och vet att det här livet är precis vad Spader verkligen vill ha. Ett jobb med ansvar och utvecklingsmöjligheter, bridge och vardagsrumsdanser med Esset i trollfritt land. Inga långa, långa bilresor, kalla morgnar med isskrap på bilrutorna eller ensamma kvällar.

Esset spelar kort i ligan och Spader torkar sina trött-tårar! Junior skrattar åt sin mamma när hon tackar någon högre makt för Spotify och släpper loss i lägenheten!



Tills vidare delegerar Spader alla möjliga, och omöjliga, uppgifter till höger och vänster på jobbet. VD:n får ringa kunderna och en annan chef slänga i väg litet betalningar -Spader måste tänka litet nämligen. Snart får Spader ordning på det här!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du inser att du kan delegera även om du är på jobbet. För att se med att du orkar.

    För även om du tycker att det är kul att ha fått ett jobb är det ju inte bara du som ska jobba.

    Fast det är solklart att jag bara skulle vilja ha kollegor som är lika arbetsivriga som du. :-)

    SvaraRadera
  2. Arbetsovilligare nu - trött! KRAM!

    SvaraRadera