lördag 14 maj 2011

Oj då!

Nu har Spader gillat flera stycken låtar i Melodifestivalen. Fler än fem (5). Eller Eurovision Song Contest som det ju heter. Egenkligen. Som skönaste sköningen Caroline af Ugglas säger på dagens konsert. Mellan svordomarna. Alltså. Egenkligen gillar Spader svordomar. I sitt rätta sammanhang, Som kan vara litet när som helst. Vilket kunde få till följd att sexåringen svor som en bortsbindare i förskolan. Med en mamma med sorg. Som hon i sin tur motade med svordomar en masse. Det är bättre nu för helvete. Satans så mycket bättre!

Men alltså. Tillbaka till väsentligheterna. Man kan inte låta bli att gilla gästen. Dagens konsert alltså. Martin Stenmarck. Som blundar. 100 år från nu. Och kören. Hjärta kören. Så fick Stadsmissionen in i runda slängar 700 000 kronor till sitt arbete med barn och ungdomar. Och ja. Spader grät. Allt är precis som det ska vara alltså.

Hoppas det är någon av de låtar som Spader gillar som vinner. Om inte Sverige vinner alltså. Heja Sverige!

4 kommentarer:

  1. Och jag tittade inte alls. Inte en sekund faktiskt.

    Känns skönt. :-)

    Fast jag tror minsann att jag skulle kunna slå dig i en hostningstävling just nu och det är inte för att du blivit bättre. Irriterande är bara förnamnet.

    SvaraRadera
  2. Jag brukar inte gilla att få stryk i tävlingar men...

    Krya på dig! Hosta suger I tell You!

    SvaraRadera
  3. Det var en grymt kul konsert i går!

    Hälsningar Sandra från Uppsala-kören!

    SvaraRadera
  4. Sandra: Välkommen hit! Så klart var den kul. Ni var toppen i Uppsalakören också sa Mamman!!

    SvaraRadera