onsdag 5 oktober 2011

Här är fortfarande travlt

Kollegan ska ha en veckas semester. Välförtjänt, no doubt, men betydligt mer för Spader att "pyssla" med. Månadsbokslut förbereds. Avslut på flera viktiga uppgifter.

Operation på väg in från vänster med 2-3 veckors sjukskrivning redan den 17:e. Because Í'm worth it? Som Spader redan har skjutit på framtiden eftersom kollegan ska ha semester.

Meja landar i Järvastaden i morgon kväll. Fotbollscup i helgen. Men på fredag är det verkligen fredag. Och då ska blont bli...någon annan färg. För att något drastiskt lär hända. Och verkligen because I'm worth it. För att den förra tiden sköts upp på grund av... jobbet?

Och så är den där bokcirkelsboken. Som aldrig blir läst.

Dessutom träffade Spader ytterligare en doktor som har koll på lungor. Så -en ny medicin mot hostan idag. Håll tummarna nu då. Det kanske är just den medicinen som är grejen?

Undrar om Spader verkligen är värd den där sprutan som ska tas i morgon förmiddag? Vaccination ja visst, men varför kan man inte få ett jävligt effektivt piller i stället? Spruta- nej tack! Eller i det här fallet -ja tack! Men niger, det gör man verkligen inte!

2 kommentarer:

  1. Jag håller både tummarna. Du vet, forskningen går framåt.
    En liten undring - är allt bra?
    Det längsta inlägg jag läst oss dig på länge. Har kanke missat något.
    Spännande vad det blir för färg.
    Sprutor är inte roligt, forskningen måste gå framåt - nu vill vi ha piller.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  2. Viola: Är inte toppenglad, bridgen är i en svacka och jag är trött i kroppen. Hostig och annat. På jobbet är det toppen och livet i övrigt rullar på! Stora kramen!

    SvaraRadera