söndag 8 januari 2012

Medan smågrabbarna...

... såg på Alvin och Gänget 3 rockade Spader runt i Kista Galleria. Toppar stod på programmet. Övervikten har krävt en del (döljande!) nyinköp och medan dessa inköp har varit tämligen framgångsrika gällande "bottnarna" så har topparna lämnat en del övrigt att önska.








Nu är man litet nöjdare. Råkade bli några pyjamasbyxor och tights på rean också. Och två par skor. För man råkar så bra? Till detta tre långärmade bastoppar.

För er som undrar om exakt hur stor den där (jävla) övervikten är. 10 kilo har den här tanten gått upp sedan hostan började. Det är ännu inte dags att gå ned den på något annat sätt än att undvika diverse underbarheter i övermått. Alltså får man till exempel inte fler än två semlor i veckan när säsongen startar. Eller så.

Annars får man väl hoppas på vinter...sjukan?

6 kommentarer:

  1. Å jag fick häftiga begär efter den tegelröda, nr 6. Kan vi inte byta den mot väskorna.....:-) Här är det också övervikt, närmare bestämt 15 stycken kilon.

    SvaraRadera
  2. Kila in på Kappahl och hämta hem en! Varför känns det som om vi är litet felpackade? Övervikten får vi långsamt jobba bort...

    SvaraRadera
  3. Vad fin du ska vara! Bra kap där! Men inga bilder på skorna???? Själv har jag rensat garderoben på skor...... får man verkligen sälja/skänka/slänga skor?????

    SvaraRadera
  4. Kan man bara hämta så där? Vill de inte ha betalt också? Jag tror att om man går till en massör så kan de massera om en så kilona hamnar där de passar bättre. Typ runt bysten eller nåt sånt. Fast 15 kilo bröst känns tungt. Det kanske finns något annat sätt också? Vi får testa.

    SvaraRadera
  5. Snygga! Det är mina färger, faktisch.

    Du menar alltså att vi bara ska fika två semlor när vi träffas? Det var snålt.

    SvaraRadera
  6. Cina: Några enkla ballerinor bara, svart lack och orange?
    cicki: Den massören vill jag träffa. Tror jag.
    Nilla: När vi ska träffas blir det fest. Jag kan tänka mig tre!

    SvaraRadera