tisdag 17 januari 2012

Ni vet Håkan?

När man läser kommer man att tänka på Linda och Miss UD som har någon slags dragkamp om honom. En annan småler och tänker, med ålderns rätt; "Jag såg honom först"!

I boken som följer med i sängen om kvällarna finns det en man, som inte gillar tisdagar. Det är hans signum. Man kommer osökt att tänka på Missy och Sara. Tror inte att det finns en tisdag som kan blidka dessa tjejer. Själv har man haft en alldeles utmärkt tisdag. Som kommer att bli ännu bättre om en strax.

I boken pratas det om en stuga i Malung. Då kommer man att tänka på den här tjejen, Tess, som faktiskt bor i en sådan stuga.

Nyss kom huvudpersonerna i boken till Poznan. Där har man varit. Man kom, man såg, man segrade. Nästan.

Förmodligen kommer man äta semla i den här boken i kväll. Flera stycken. Underligt att man tänker på semla mest hela tiden. Det är väl det enda som är litet dåligt med den här tisdagen. Tämligen semmelfri.

4 kommentarer:

  1. Men appropå kanske något annat :), vad betyder egentligen "ofridig"

    Är det det här?

    OFRIDIG, adj.
    1) om person (äv. om land o. d.): icke fredlig l. fridsam; orolig, ofridsam, våldsam, stridslysten, krigisk; äv. om dylik persons leverne

    SvaraRadera
  2. Egentligen säger malungsbor ofridu. Hoppas att någon sådan kan svara på din fråga här... Annars återkommer jag. Krigisk är inte korrekt.

    SvaraRadera