onsdag 26 september 2012

Det regnar här i Stockholm idag...

...och Junior har så klart friluftsdag.

Det händer inget särskilt, jag har det ganska bra. Men det regnar här i Stockholm idag.

Saker som skramlar i skalllen: Bankbetalningsfiler med fel, dokumenthanteringsmöten, rutiner i affärssystemet och allmänna försäljningsvillkor.

Inte så glamoröst. Men man får i alla fall vara inne. Lärarna på Juniors skola måste vara ute. I regnet. Ja, Junior måste också vara ute, men det kan säkert räknas som karaktärsdanande. Eller nåt.

Filuftsdagar går lätt in på topplistan över saker som man inte saknar från det tidigare livet som lärare. Ni som ser programmet "Ung och bortskämd" kan kanske komma på en eller annan sak till.

6 kommentarer:

 1. Aj, då. Vad trist när det regnar. Sonen hade en kass friluftsdag igår. På Ekerö (mer än en timmas resa). Men det regnade i alla fall inte.

  SvaraRadera
 2. Friluftadagar är oftast jäkligt B. För oss som inte är naturmuppar. Tar hellre asfalt, alla dagar i veckan.

  SvaraRadera
 3. Usch och fy för friluftsdagar! Min skola hade idrottsdag igår, men vårt lärarlag behövde (tack och lov) jobba med annat så vi slapp sitta ute i regnet...

  SvaraRadera
 4. Äsch, man behövde väl inte vara ute på friluftsdagarna på VUC heller. I alla fall inte om man valde pulka och badhus.

  Samma visa varje år. Vi åker två åk i backen, sen fryser lärarna så mycket att dom säger att vi kan vara lediga fram tills badet klockan ett. Så vi gick alltid hem till mig och drack varm O'boy och kollade Tarzan i långkalsonger.

  Du skulle ha varit estetlärare, det skulle du.

  SvaraRadera
 5. Ja, fast jag är nog för fyrkantig för att vara estetlärare. Pulka och badhus, det var det man skulle ha valt!

  SvaraRadera