måndag 17 september 2012

Trollet är som vanligt mycket intresserad av Spaders...

... träning.

Man undrar varför.

"Jag kan bli din personliga tränare! Lägga upp ett program för Tjejmilen." Famous statement från 2009. Att man redan hade världens bästa Hurtis i Lilla jobb-byn verkade inte ha gått in.

 Och här hade ändå inte det anonyma övergått till öppet krig. Det kom senare.

Själv tänkte man att man kanske skulle erbjuda sig att lära Trollet spela bridge? Men det hade varit elakt. Så man erbjöd sig inte.

Och nej. Sprang aldrig någon Tjejmil. Hosta och förkylning som "aldrig" gick över. Kommer inte springa någon Tjejmil. Men är numera nästan utan hosta igen.

Och om den här tanten sprang 8,5 kilometer på 57 minuter nu för tiden skulle hon bli jävligt nöjd!

4 kommentarer:

 1. Man springer väl så många mil som man vill. Eller så går man dom. Eller inte alls. Jag hatar att springa. Jag dansar hellre mina mil. På så sätt blir det genast svårare att räkna ut hur lång distans man dansat (pga hopp och rumpskak osv.). Och jag räknar ju som sagt inte. Dansar enbart.

  Och trollen kan inte säga "pytt" ens en gång, för jag kommer alltid att kunna skaka min rumpa lite bättre. Hehe.

  SvaraRadera
 2. Och jag gillar att se dig dansa. Men det verkar svårt att få ihop den här grejen. Du kommer väl lägga upp Youtubefilmer från Hairspray? En trolldans kanske?

  För övrigt så tyckte jag då, och tycker fortfarande, att det är jävligt dåligt att skriva taskiga anonyma kommentarer. Ganska kul ändå när man såg vilken advokatbyrå de kom från. Faktiskt visste man bara en person som jobbade där...

  SvaraRadera
 3. Om jag får då kommer jag att lägga upp allt jag kan. Men rättigheter och sånt där kan sätta stopp, liksom. Och man vill ju inte hänga med advokater i onödan, det är ju tydligt..

  Vuxna som mobbas är för övrigt det töntigaste som finns! Alla kategorier!

  SvaraRadera
 4. Mia: Det kommer att bli en fantastisk show, det är jag säker på. Ibland är vuxna så jävla töntiga så du vet inte... (kom ihåg sen vid 35-something att jag sa så)!!

  SvaraRadera