måndag 22 oktober 2012

Det är mycket måndag över den här måndagen

Glömde man nycklarna hemma? Yup! Då är det viktigt att Junior är hemma när man slutar jobbet. Om han alltid är hemma när man slutar jobbet? Nä. Man kan inte jobba över tills han är hemma heller eftersom man inte har några nycklar.

Tappat bort bibliotekskortet? Jajamen. Det har man. Har ifos hittat det i en annan väska, men man fick leta länge, det fick man. Lämna bibliotket med ogjort ärende.

Glömde man bort att gå på lunch när inte kollegorna var på plats? Yup. Det gjorde man. Hur man nu kunde glömma det när hungern rev och slet i kroppen redan vid 11-snåret. Men det ordnade sig. Man fick mat från OKQ8. Eller mat och mat. Kokt korv med mos.

Det är måndag. Man jobbar. Och är lycklig.

5 kommentarer:

 1. Jag tycker inte heller att det här var någon särskilt bra måndag.

  Även om jag gjort en del bra jobbgrejer.

  Men i övrigt. Inte nöjd alls faktiskt.

  Hoppas din vecka blir bättre.

  SvaraRadera
 2. Nu kan du då glädja dig med att det är tisdag, förhoppningsvis en bättre dag än igår och alldeles säkert blir onsdagen ännu bättre med tanke på att fredagen kommer närmare och närmare. Blir nog en bra vecka ändå till sist. Godmorgon Söta Spader :)

  SvaraRadera
 3. Katarina: 2 timmars träning. Bättre.
  Ulrika: Börjar så där idag också. En förvaring av lampor rasade med ett kras. Och den nya sortens lampor är ju så jäkla dyra. Surt!

  SvaraRadera
 4. Surt sa röven och sket i allt.

  SvaraRadera