torsdag 23 maj 2013

Polisanmält

Bilden nedan på Junior och hans nya fina cykel. Den enda cykel som han har fått helt ny. Två veckor gammal. Som han låste och som jag hade "uppsikt" över, nja i alla fall såg från min plats, blir ett fint minne.

Junior är i alla fall kvar hos mig, men en ledsen Junior.

Och jag svär att tjuvjävlarna måste ha snott cykeln bara några minuter innan han kom för att hämta den. Jag hade nyss tittat upp och undrat varför cykeln fortfarande var kvar. Han var litet sen efter slöjden.

Fan att man inte kan se skillnad på mitt och ditt!! Jag sprang ut i Hallonbergen och letade men någon hade väl slängt in cykeln i en baklucka.

Vi har beställt en ny hos handlaren men jag måste få uppgjort med försäkringsbolag och sånt tjafs. I fortsättningen får han ställa cykeln inne på mitt kontor.

Ledsen är jag också och känner mig skyldig för att jag inte hade bättre koll!

9 kommentarer:

 1. Men va fa-an!!! Så surt... :(
  Och inte är det då du som ska känna dej skyldig för att det finns idioter i världen!

  SvaraRadera
 2. Men ååååh. Sorg. Ända in i hjärtat när någon snor ens hoj. Fan vad surt.

  SvaraRadera
 3. Surt! Tur att Junior har världens bästa mamma som fixar en ny åt honom. Kram

  Minns för snart hundra år sedan när någon snodde min cykel. Den var inte alls så fin som Juniors. Den var rostig och hade trasig sadel. Ändå var den tydligen attraktiv för någon. Alla kvarterets ungar gick man ur huse och letade. Och vi hittade den. Vilken lycka. Och jag kände igen alla rostfläckar och sadelhål så jag kunde identifiera den för farbror polisen.

  SvaraRadera
 4. Nej vad surt, fy f*n för folk som tar andras grejer.

  SvaraRadera
 5. Fy, vad tråkigt!!!! Cykeltjyvar är skrutt och borde kölhalas!

  SvaraRadera
 6. Så vidrigt! Man blir så j-a arg! Hade en granne vars son blev av med cykel som kort efteråt kom ut på Blocket, de tog igen den...

  SvaraRadera
 7. TACK för all tröst! Vi hämtar ut en ny cykel imorgon och är glada för att vi kan!

  SvaraRadera