tisdag 6 augusti 2013

Idag

Sånt jag gör:

Jobbar. Som en galning. Chattar ändå dubbelt med mina pojkar på Facebook. Olika nivå på konversationen. Ingen av dem har vistats i min närhet speciellt mycket den här sommaren. Bra eller dåligt?

Sånt jag tänker:

Att jag vill vara snäll. Lyckas inte, blir ledsen och besviken på mig själv. När ska jag bli den jag vill vara?

På bridge. Att det är bra att komma fyra i Guldgruvan. Att det vore bättre att vinna. Varför vinner vi inte. Hur dålig är jag egentligen? Tvivlar på min förmåga alltså. Bra att jobba som en galning då.

Sånt som dagen också kommer att innehålla:

Lunch med Esset. Ordna nya pass åt Junior och mig hos Polisen. Synd bara att jag har haft attackhosta så att ett blodkärl har spruckit under ögat. Tur att det finns smink. Födelsedagsmiddag för Esset på favoritkrogen med kompisar. Säger det igen. Tur att det finns smink.


10 kommentarer:

 1. Jag har svårt att tro att du inte är snäll. Men vad är snäll egentligen? Att vara alla till lags? Vänlighet är mer ett ord jag tänker på.
  Mina tonåringar har jag sett en vecka i sommar. Jag har bestämt mig för att det är bra, de har egna liv. Men så har jag ju två stora tonåringar!

  SvaraRadera
 2. Är inte fyra bra?
  Jag tycker att det låter stråålande!

  SvaraRadera
 3. När är man egentligen nöjd med sig själv?! Alltför sällan tror jag. Det är svårt att vara alla till lags eller man ska ju egentligen bara vara sig själv. Jag blev osams med båda mina barn på vår Kroatienresa, det kändes jobbigt men vi kom vidare. Jag är osams eller arg på dem ibland och så kommer det nog att vara ett tag till. Vi älskar varandra ändå.

  SvaraRadera
 4. Sånt du gör: Om pojkarna hade varit i din närhet hela sommaren hade du funderat på det. Nu blev det så här den här sommaren och det är okej.

  Sånt du tänker: Du försöker vara snäll, man kan bara försöka. Och inte vara så hård mot själv. Och det är inte alltid man ska vara snäll. Och fyra är bra. Du har en tankesvacka nu, snart är den borta och du är queen of fucking everything.

  Jag har inte sminkat mig på hela sommaren - jätteskönt!

  SvaraRadera
 5. Du är världens bästa Spader, vad du än tänker eller gör. Och jag är värre än I will. Jag sminkar mig numera nästan aldrig. Bara när jag går på bröllop och sånt. Puss på´re!

  SvaraRadera
 6. Du är snäll och bra, så fyra är strålande. Kram!

  SvaraRadera
 7. Du är världens snällaste. Du är rentav god, en fin och god person. <3

  SvaraRadera
 8. Fyra är bättre än etta, om du frågar mig. Men så är fyra mitt lyckotal också.

  Och snäll ska man inte försöka för mycket att vara, man blir så elak då.

  SvaraRadera
 9. Alla: Kanske var jag inte direkt elak, inte min avsikt, men jag var inte heller snäll. Tack för att ni har sett att jag kan vara och oftast är juste. Och fyra är väl bra. Men det är ingen förstaplats. Next time. Jag älskar er för att ni finns!

  SvaraRadera