fredag 24 januari 2014

24. En grej jag borde ta tag i

Den här rubriken har skavt i mig under dagen.

En sak som ligger på måste-måste-listan är att hitta peppen. Det verkar fan i mig inte bättre än att jag har trillat ned i deppträsket. Och det hjälper inte att någon/några säger att jag ska försöka. Jag GÖR det. Jag är expert på att försöka. Provar väl beprövade recept som shopping, IKEA-fix, träff med fina tjejer/tanter, bokningar av solsemester och New York. Träning är något som jag vet fungerar, men hostan har inte varit snäll på slutet, även om senaste kortisonkuren var av det fungerande slaget.

Jag vet bara inte riktigt var det gick snett. Esset står frågande bredvid. En släng av sorg? Melankolins hemvist? Bästa platsen är jobbet.

Planen ser ut som följer:
Ultralågintensiv träning två gånger per vecka. En halvtimme är okej!
Bridgeträning i det dolda en gång per vecka med fina lagkamrater.

I övrigt tar vi livet samma lika, tackar ja till så mycket positivt umgänge som möjligt och bestämmer att vi säger ifrån när folk inte kan bete sig snällt. Tackar nej till bridgetävlingar om det inte känns ok. Man kan avanmäla sig, visst?

Om det inte hjälper tar jag kontakt med doktor och ser över eventuell medicinering. Ska vi säga så?

Tack till just dig som peppade så snällt på hemmaklubben i onsdags. Guld värt.
17 kommentarer:

 1. Åh fina Spader! Ibland känns det visst bara så?! Även om man försöker och det är bra men det är som försöken inte når ända in. Du har ändå en plan, det är bra! Och vi säger så, hjälper inte den så blir det doktorn. Också en plan! Det är bra!
  VARM kram!

  SvaraRadera
 2. Låter som en bra plan - ta det i lagom tempo / kram från Skåne

  SvaraRadera
 3. Puss!

  Jag tror du tänker helt rätt; gör det som känns rätt och bra för dig, säg ifrån till tasklortar och tveka inte för att be om hjälp. Från doktorer och vänner.

  SvaraRadera
 4. Ja du vet ju, depp är lite av min specialdistans dessa dagar. Och jag kollar din plan. Så bra strategi, anpassad träning och positiv input. Och att sätta ner foten framför de som är elaka. Plus att doktorer ibland kan säga klyftiga saker.

  Don't mess with our Spader tänker jag. Kärlek.

  SvaraRadera
 5. Din plan är grym och en vacker morgon är dimmorna borta. För det är så det ser ut, det där livet. Kram!

  SvaraRadera
 6. Inte så konstigt att den där hostan tar på både krafter och humör. Bra med en plan. Det gör det enklare att sortera. Kram!

  SvaraRadera
 7. Peppen kommer någon gång där i februari, tror jag. Du verkar ha en bra plan också.
  Har du gjort helt slut med Bridgen? Men varför, kan Bridgen och Peppen har något med varandra att göra tro?

  SvaraRadera
 8. Lång tid i mörker. Det är så jäkla trist och eländigt när det är eländigt. Bra plan du har. Kram.

  SvaraRadera
 9. Du är så jäkla bra som har en plan ändå, nere i träsket som du är. Håll fast vid planen, som är en jäkligt bra plan, och ta en dag i taget. Det där en dag i taget, det är så det måste vara. Så lätt och så svårt. Och vi finns här för dig, du den finaste av kortleksfärger <3

  (för alla vet ju att spader är den finaste kortleksfärger)

  SvaraRadera
 10. Hoppas på det bästa för det är du värd!
  /Lillemor

  SvaraRadera
 11. Goda tankar mitt i det tunga! Ta väl hand om dig och de dina.

  SvaraRadera
 12. Kära Spader - det där som vi kallar livet är inte alltid en dans på rosor. Du vet ju att det finns törnen och de gör ont. Lyd rådet - ta en dag i taget och en dag är det sol i sinnet. Tålamod kanske inte är din starka sida - man kan öva sig. Din plan är en bra medicin och så länge du inte är handlingsförlamad är du på god väg att se ljusare på tillvaron. Jag tror att det är så -
  åren har givit mig erfarenhet.
  Kram Viola
  j

  SvaraRadera
 13. Alla: Tack för att ni är sådana remarkabla peppare. Jag controllar på, från undergroundnivå. Siktar mot toppen, så långt jag kan nå. Och det får ta den tid det tar. KRAM!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Även idag, du är så jäkla bra. Älskar din controllerhumor <3

   Radera
 14. Fuck depp. Bra att du har en plan, peppen kommer så småningom, håll ut!!

  SvaraRadera
 15. Been there. Många ggr, tyvärr. När man kipar efter luft o. avsaknar något som kallas livskvalité så måste man prioritera. Sålla stenhårt. KRAM

  SvaraRadera