onsdag 8 januari 2014

Ringer hem till Junior...

... efter första dagens skola.

-Har du varit hos rektorn? (Uppdrag att kolla om ledighetsansökan blivit beviljad eftersom rektorn inte har svarat på mitt mail, säkerligen på grund av viktigare och angelägnare arbetsuppgifter men vem kan motstå Junior personligen?)

-Nej, jag tänkte på det, men sedan glömde jag för jag fick inte gå på lektionen för Pelle (läraren)! (Verkar rimligt att kidsen gör sånt på rasten tycker den här mamman också...)

- Har du dammsugit? (För den som har planer på att gå på bio med ungar i Junior åldern -12- kan jag rekommendera att överblivet popcorn nekas medtagning hem! "Men de som ligger på golvet i badrummet är verkligen inte mitt fel för i badrummet har jag inte varit på flera dagar"!!!!)

-Nej, jag tänkte på det men jag har gjort litet annat också. Sedan har jag tänkt att städa och allt!

-Städa? Och allt? Är du sjuk?     

...

-Har du plockat ur diskmaskinen?

-Nej, det har jag glömt.

12 kommentarer:

 1. Själv ringde jag hem och väckte äldsta och påminde om de två saker jag så gärna vill ska vara gjorda när jag kommer hem. Plocka ur och i diskmaskinen och byta lakan. Möttes av: "ja självklart, det kommer jag ihåg" och en gäspning. Jag är så nyfiken på resultatet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man blir väldigt nyfiken. Och förvånad om det är gjort! :-)

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, han är faktiskt en sötnöt. Själv är jag bara litet gullig. Och odräglig, remember!

   Radera
 3. Svar
  1. Ja, det där med att komma ihåg är svårt! :-)

   Radera
 4. Junior är lika disträ som jag är. Jag fyller snart 65 år. Vad är Juniors ursäkt?......:-)

  SvaraRadera
 5. Ibland blir man dock förvånad, när jag kom hem igår hade någon (läs 18-åringen) både satt på diskmaskinen och plockat ur den utan minsta kommentar från mamman. Jag har nu 2 stora kors i taket i köket :)

  SvaraRadera