onsdag 2 juli 2014

Tjohooo!

Är fullt medveten om att jag bryter något slags tabu här.

Junior har bokat, med full assistans av blogginnehaverskan (bokat innebär kort sagt att han har befunnit sig i lägenheten under bokningen), en tågbiljett till Lilla byn för att hälsa på hos farmor och övriga släkten under två och en halv vecka.

Det enda som hindrar mig från att hjula är att jag saknar den förmågan. Svårt att se mig börja med parkour. Till exempel.

Vanligen säger mina, oftast kvinnliga, vänner i kör att de kommer att saaaaaaakna sina barn. Deras säng är toooom. Va? Trots att Junior är som sötast då, är det sällan jag står och ser på när han sover. Om det inte beror på att jag har försökt att väcka honom i fyrtiofem minuter. Själv är jag mer inne på att när Junior flyttar hemifrån ska jag snabbt som attan göra om rummet till walk-in-closet.

Två och en halv vecka! Tjatfritt. Det är bättre än ett kinderägg.

10 kommentarer:

 1. 2,5 veckas walk in closet? :)
  Jempan

  SvaraRadera
 2. Blir det fest hemma hos dig nu? Svar till: Hoppfull. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kära Hoppfull! Självklart ska vi ha fest. Varje kväll. BF-chanser ska inte försittas!

   Radera
 3. Bryta tabun var det.... Med respekt till en toppenmamma :-)

  SvaraRadera
 4. Underbart, jag kommer ihåg känslan från när min son åkte till kollo. Han var trygg, hade roligt och jag blev något annat än en mamma!

  SvaraRadera
 5. Ps, och jag hjular omkring i min numera ensamma lägenhet.

  SvaraRadera
 6. Låter underbart! Och jag tror helt enkelt att du är ärligare än dina vänner som saaaaknar (även om du säkert kommer sakna lite och njuta mycket!)

  SvaraRadera
 7. Vi har visst våra likheter du och jag ;)

  SvaraRadera
 8. Jag har aldrig fattat de där "hens säng är toooom"-människorna. När jag får vara barnfri några dagar hjular jag mentalt och tänker att det är bättre än MÅNGA kinderägg.
  Njut! :-)

  SvaraRadera