onsdag 8 oktober 2014

10 saker jag tänker på

Snodd av Onekligen som inte har snott den av någon, men som har blivit mycket copy catad hela veckan.

1. Guldpoäng
2. Silverpoäng (och nu tror ni att 3:an ska bli bronspoäng, men det ska den inte för jag tänker sällan på den sorten).
3. Orsaken till att jag var så arg häromdagen och hur det nu har runnit av mig som vatten på en gås. Orsaken till gåsavattnet? Skulle tro Post-it-lappar från maken där han bedyrar sin kärlek plus de där berömda plåstren.
4. Semestern till Cypern, utan kortspel (!), som ska åkas på om bara några veckor. Mycket strategiskt ligger det, höstlovet. På hösten liksom. Tänka sig.
5. Ahlgrens bilar. As always.
6. "Britt-Marie var här", Backmans senaste, som jag har lyckats plocka åt mig (och betala för) i bokhandeln bredvid Läkarhuset Odenplan...
7 ... som jag besökte igår för hostan, den allorstädes närvarande, för en ny kortisonkur. Har jag sagt att man går upp i...
8... vikt av kortison. Och av nummer fem på den här listan. Men det väljer jag att bortse från. Men jag tänker så klart på vikten. Och vikten av att inte väga för mycket. Och att min våg nog borde kunna vara snällare.
9. Montegrotto, Italien. Som jag har klickbokat nyss ovanligt länge på grund av att Bridgefestivalen där sammanfaller med sportlovet!
10. Esset. Ständigt detta Ess. Som är bara, bara mitt!

3 kommentarer:

 1. Blä för hosta, blä för kortisonets biverkning med vikten, men hurra för Esset!

  SvaraRadera
 2. Britt-Marie ska upp på min att läsa-lista också! Inga bilar, men dansk peppar. Har såklart ett lager hemma. De är lite krångliga att få tag på. Så då får man passa på när de finns. En resa finns också upp i tankevärlden, ännu inte bokad. Förmodligen Las Palmas igen, i jan-feb. Dåligt hos mig att det kryper i mina ben. Och att irritationen snart pyser över att den där sluta röka-remissen aldrig kommer. Glad att det såklart är guldpoängen som är viktigast för dig - det går ju så snabbt då! Tjopp tjopp!
  /Lillemor

  SvaraRadera
 3. Jag vill också åka till Cypern!

  SvaraRadera