söndag 9 november 2014

Vecka 46

Gör som Cecilia. Härmapa. Jag alltså.

Måndag: Jobba som en galning. Några rapporter som ska landa, ett projekt att synka. På kvällen champagne hos en lagkompis. 60 års-hippa en måndag. Men först ska vi hämta vår hundrade matkasse från ICA.

Tisdag: Jobba litet mindre galet. Gå igenom de policies som ska uppdateras inför löpande revision i alla företagen. På kvällen match på hemmaklubben. Alltså inte laga något från kassen. Turligt nog har Junior några matlådor.

Onsdag: Ha ha ha. Samma som tisdag både på dag och kväll. Hela matkassen finns kvar.

Torsdag: Först jobba och sedan försöka få ihop kvällen med bridgespel på Internet och matlagning samt tvätt och packning inför helg. Känns svårt. Laga mat från kassen.

Fredag: Borde ta en ledig dag, men skiter i det. Slutar ändå jobbet tidigare för på kvällen ska vi åka och se/höra Äldste sonens avslutningskoncert på Musikhögskolan i Örebro.

Lördag: Göteborg baby. Med massor av sköna bönor. De här dagarna räknar jag med att pausa Nyttiga November en aning.

Söndag: Brunch innan tåget lämnar Göteborg. Och gissa. På kvällen ska jag spela bridge på nätet. Nästa helg viktig tävling.

2 kommentarer:

  1. Det här med att vara nyttig i november har jag märkt både här och var i bloggar de senaste dagarna. Varför har jag missat detta? Bör jag börja genast?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är redan nyttig. Krispig liksom.

      Radera