onsdag 10 december 2014

Allt jag gör i livet syns inte här

Men ibland är jag närmast genialisk.

Som när jag först bokar in en dejt med Jempan.

Ett par dagar senare lägger jag till att hon ska komma hem till mig och baka litet. Och för att hon inte ska backa ur nämner jag ord som imponerande bakkunnig och champagne.

Helt okej smart, det är vad jag är.

Sedan råkade jag "köpa" en Tassimo-apparat idag. Den stod och väntade på mig när jag bara skulle in på ICA litet snabbt för att köpa äpplen. Skickade Esset för att hämta hem den (plus betala) och köpa kaffe. Och som han köpte kaffe.

Om jag hade varit en fotande person så hade det säkert varit en bild med många olika sorters kaffe inlagd här. Ni får skapa egna bilder i huvudet, men gör mig en tjänst och tänk er oss med kläderna på.

Äppel, päppel, pirom, Tassimo.


Duktiga December, ett minne blott!


5 kommentarer:

 1. Åh, det började så bra. Dejt med Jempan, imponerande bakkunnig, champagne, Tassimoapparat med massor med kaffe, skapa egna bilder i huvudet... Som jag började skapa bilder i huvudet. Och så en massa begränsningar. Kläderna på! Hur roligt är det? Men ok då. För din skull.

  Och att dricka kaffe och baka är väl duktigt? För du kommer ju inte dricka någon champagne, det vet jag med säkerhet.

  SvaraRadera
 2. Själv köpte jag en asksug idag...

  SvaraRadera
 3. He he, eftersom jag just läste Kate readers inlägg om en rosa tyllkjol så ser jag dig och Esset fixa kaffe iförda rosa tyllkjolar. En underbar syn. Nu badar ni i kaffet också. Oj oj, ni är ju helt galna i mitt huvud :-)

  SvaraRadera
 4. Hembakt och kaffe är en oslagbar kombination. Kommer snart! ;-)

  SvaraRadera
 5. Nu får jag massor av bilder i huvudet ändå.. och ni är nakna.. men vad gör ni oh oh oh... ;-)

  SvaraRadera