onsdag 18 februari 2015

Äter sallad

Det är krispigt.

Det är inte säkert att jag tycker krispigt är bra även om andra i bekantskapskretsen tycker det.

Ahlgrens bilar är till exempel inte så krispiga.

Semlor. Inte mycket krisp där.

En kall krispig dag? Inte min tekopp.

Jag gillar nog mest sega saker. Och glass. Från Italien.

Nästa vecka blir det mycket sånt. Inget krisp. Alls.

Skid-VM får helt enkelt klara sig utan mig.

9 kommentarer:

  1. mm. bilar. semester nästa v?

    SvaraRadera
  2. ps. lövtunna chips? rätt så krispiga ändå. och heeelt ok.
    ds

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhhh. Du har rätt. Ganska krispiga. Semester nästa vecka är det.

      Radera
  3. Krispigt känns inte så italienskt. Pizza, pasta, gelato... Så får det bli. Frågan är bara: Hur löser du det här med cider och bilar? Finns det i Italien?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej. Man får helt enkelt packa och ta med sig.

      Radera
  4. Överge skid-vm för lite glass i Italien? Trist eller? Kanske ska kastas kort också? T.o.m. hårdtränas? GL! 😃 Hoppas du kan följa anslagstavlan därifrån: det här om läs- och skrivsvårigheter lär bli långlivat. Men upplivande på nåt sätt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Litet upplivande är det ju. Men det är ju en person mot världen. Och oavsett vad världen gör eller säger kommer inte personen ändra sig.

      Säger som jag alltid har sagt; Inte utan min dator.

      Radera
  5. Svar
    1. Han var litet väl krispig i söndags, men har nu segat till sig och är mer acceptabel. ;-)

      Radera