torsdag 12 oktober 2017

Lyxigt

Esset spelar kort. Är typ litet otrogen. Jag lagar mat för flera dagar. Visst har jag berättat att jag älskar att laga mat? Det gör jag i alla fall. Älskar matlagning. Men det är litet tristare de dagar då Esset är otrogen för då får jag lov att göra också de tråkiga bitarna. Skala morötter och tömma slasken. Även om jag idag tvingade Äldste sonen litet grand också.

Så hade vi igång Lyxfällan. Äldste sonen och jag fyller i med sånt som. " Det här är det värsta vi någonsin har sett!" och "Nu ska vi sälja allt ni äger för en femhunka, vi behöver få in allt vi kan för att beta av lånen på två miljoner".

Och jag minns Junior!

Själv har jag haft lektion för honom i "hur man inte köper hem en massa smaksatt vatten" och gjort limevatten med streamern.

Han jobbar ju och tjänar egna pengar.  Fnyser. Äldsten är mer ekonomisk. Han ska ju snart betala en lägenhet. Men innan dess ska vi sälja litet grejer. Leka lyxfällan utan att behöva. Då får man nog ihop mer än en femhundring. Plus får litet mindre grejer att hålla rätt på.


2 kommentarer: