fredag 3 oktober 2008

Spader - en brud som väntar?

Man får nog påstå att Spader inte är en person som sitter och väntar på att saker ska hända -egentligen. Vill Spader ha något så ser hon till att skaffa sig det. Vill hon att något ska hända så ser hon till att det händer. Ibland går det naturligtvis helt åt h-vete, det är många planer som har gått i baklås... men så klart händer det också saker när Spader är med.

Någon beskrev nyss Spader som målinriktad, inte bara en tävlingsmänniska. Så är det nog. När Spader var så där väldigt deprimerad förut så var det just något mål eller en mening som Spader saknade. Det finns numera såväl mål som mening med Spaders liv, tack och lov för detta. Men... just nu... så väntar Spader... och väntar...och väntar...

4 kommentarer:

  1. väntar på en kommentar eller?

    SvaraRadera
  2. Den som väntar på något gott väntar ... ja hur var det?
    alltid eller aldrig för länge!

    Hur som, bugar och bockar för dagens "måste blogg" då jag ALLTID blir lika glad när jag läster.
    TACK!
    Ha en kanon bra helg.

    SvaraRadera
  3. Ibland är det så. Det är precis som om livet står på paus och allt bara rullar på utan att det händer nått, men så plötsligt (helst när man verkligen inte är beredd) så slår det ner som en blixt och så är ALLT förändrat. Vänta du bara, rätt som det är kommer den där blixten från klar himmel.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jerk: Nja... en kommentar är aldrig fel iofs... tack!
    Knasen: Så härligt att höra, jag blir alldeles varm inombords. Bra att det finns fler knasiga tjejer därute. Ha en kanonhelg själv! Tack!
    Choklad: Hmmm...Blixtar från klara himlar...undrar om den inte har slagit ned redan ... i alla fall någonstans i närheten... KRAM!!

    SvaraRadera