tisdag 19 maj 2009

Spader -väntar på ugnen

Man har ju en sådan som gör ren sig själv. Det tar tydligen hundra (100) år. Spaders mamma brukar ha hand om det.

Nu är det så att vår, läs Juniors, fotbollsförening har fått fnatt och bestämt att varje familj ska baka fyra (4!) sockerkakor att sälja på marknaden nästa helg -då Spader för övrigt ska befinna sig hos Esset i huvudstaden.

Spader kan verkligen inte baka -inte ens en endaste liten sockerkaka -de är skitsvåra ju. Det kan Spaders mamma. Mamman kommer till Huset vid Älven på lördag/söndag och stannar till tisdag. Med en ren ugn kan hon förmodligen hjälpa Spader att lösa ovanstående problem. Om inte så har Spaders lilla by ett hembageri.

Tänk om man hette Fru Choklad i stället.

4 kommentarer:

  1. Åh, detta eviga bakande. Svär varenda gång, men resultatet är ju ganska trevligt om man lyckas få ut eländet ur ugnen i tid. Hoppas att allt går bra och ha en finfin helg!

    SvaraRadera
  2. Tack raraste Speja! Ha en toppenhelg du med! Om man nu lyckas få ihop kakorna så får man ju inte ens äta dem...

    SvaraRadera
  3. Mycket kakor och bullar blir det med föreningsaktiva barn. En period kändes det som jag jobbade på Pågens när alla mina fyra, härliga ungar spelade fotboll, handboll m m. Och ändå hade vi aldrig en endaste bulle/kaka hemma. Vi fick gå på fotboll för att fika!
    Det är onsdag idag!!!!

    SvaraRadera
  4. Cina: Du har rätt -i dag är det onsdag...;-)) Bullbak är inte heller Spaders grej. Ekvationer däremot -de är jag fena på men inte hjälper det! KRAM!

    SvaraRadera