torsdag 27 augusti 2009

Spader och Esset ska nog komma överens

Esset och Spader tränar bridge så ofta de kommer åt. Det går fortfarande så där. Esset och Spaders kompatibilitet är större på en del områden än andra, men en hel del kalibrering pågår fortfarande. Om någon tycker att Spader behöver rodna över föregående mening, so be it! Rodnar litet dårå.

Men så är det ju det där med systemet. S.Y.S.T.E.M.E.T.

Man blir tvungen gissa ibland. Ibland gissar man fel. Oftast gissar Esset fel. Spader gissar så bra så. Motståndarna får också gissa. De gissar fel oftare ändå.

Men Esset vill ha igenom några förändringar i systemet. Då kan det stå, typ, så här i noteringarna.

Esset vill inte öppna med 2 ruter med en 5332 som kan öppnas med 1 klöver om inte färgen är riktigt bra. Hur ska han få Spader med på detta?*

Spader kan då meddela att det fungerar bäst att samla massor med pluspoäng, till exempel genom att skriva Spader och Esset på systemdeklarationen i stället för IRL-namnen som är sååå långa och tråkiga. Smart drag där. Pussar verkar också fungera. På senvintern kan semlor ha en upptinande effekt. En genomtänkt förvaringslösning för skor i Järvastaden kan också tänkas nå framgång.

* Mumbo Jumbo för dem som inte spelar bridge.

6 kommentarer:

  1. * Öhhh ja lite. Fast kul ändå ;)
    Ha en underbar helg med Esset och sönerna.

    SvaraRadera
  2. Hoppas på en perfa helg för dig och din familj också!

    SvaraRadera
  3. Semlor och skor känns lite mer bekant än bridge-system. Eller bridge överhuvudtaget.....
    Föresten är det fredag idag! Visst är det härligt?!
    Varm kram!

    SvaraRadera
  4. ÄÄÄÄntligen fredag... Största kramen till Cina och hennes gäng!

    SvaraRadera
  5. Smina fattar :-) You know Smina e kvinnan som önskar sig en Ö med Wii och så klart fattar jag då Systemet, inte ett dugg konstigt. Så hit med den där förbannade Julskinkan som jag nu har siktat på så länge.....man måste väl inte lira bridge för att få den, räcker väl om man kan lite???...eller?

    SvaraRadera