tisdag 17 november 2009

I Spaders huvud

Det värker. Spader är riktigt trött. Orkade inte ens budträna med Esset som var lika glad för det eftersom han redan spelar kort och jobbar 24-7. Så Spader tröstäter en hel ananas. Nu svider det på tungan också.

Esset retar Spader genom att för 25:e gången hävda sin vetorätt mot blå ljusslangar på balkongen. Spader säger att blå ljusslangar är sådant som 8-åringar pehöver. Esset ber därför Spader att "Snälla, snälla kan man inte slippa, det är så fuuuult!" Om kidsen tjatar på det viset om rast eller att få gå tidigare så får de absolut inte.

Spader funderar därför på att köpa fler blå ljusslingor. Eller så råkar de som Spader redan har gå sönder. Hon har ännu inte hört något mer om hur skoförvaringen i Järvastaden ska lösas.
Om du kliar mig på ryggen...


UPDATE: Jaha, nu håller Gun också på Esset...

10 kommentarer:

  1. Jag sympatiserar väldigt mycket med Esset nu. Blåa ljusslingor är inte snyggt. Spader skulle nog behöva bo där vi bodde tidigare för att inse hur förbenandes fult det är med blåa, rosa och gröna ljusslingor. Ljusslingor som blinkar går också fetbort.

    Esset! Stå på dig och låt henne inte få sin vilja igenom i detta ämne. Ge henne många skor men aldrig,aldrig blåa ljusslingor. Puntk, slut!

    SvaraRadera
  2. Cicki: Finns det sådana som blinkar? Det kan bli tvunget att köpa om man inte hör något mer i skofrågan... Rosa? Nä, det vill inte Junior ha!

    Funderar allvarligt på att säga upp bekantskapen med dig nu Cicki... Hålla med Esset!

    Puss!

    Om det är någon annan av er därute som tänker hålla med Esset, så minns att han är kille och därmed har automatiskt fel i eventuella tvister...

    Stora kramen!!!!

    SvaraRadera
  3. Tack Cicki, tänk att spader gjorde misstaget att lägga ut de fula slingorna på sin blogg!!
    Förresten, jag har inte bestämt mig för om jag ska ha älghornen i köket eller i vardagsrummet...
    /Esset

    SvaraRadera
  4. Jag håller på Esset i alla lägen när det gäller ljusslingor. Särskilt när det gäller blå...

    SvaraRadera
  5. Loppanlej: Ska sparka dig på smalbenet senare, det är så såna här problem löses... Det känns litet för hårt att vara tvungen att döda dig, just en onsdag.

    Esset: Spader ser redan nu framför sig hur "hans balkong" i december kläs med älghorn som draperas med blinkande slingor i diverse färger... Dessutom har Spader hittat en spansk tomte som dansar disco och sjunger "Feliz Navidad"... För övrigt har Spader ALDRIG påstått att de är snygga, bara att 8-åringar ibland behöver vissa grejer som de har fått... Å andra sidan tycker hon ju att Esset är snygg, vilket är tur för honom just nu! Pusselipuss!

    SvaraRadera
  6. Spader: Jag vet hur du längtar till att vi ska ses så jag tror dig inte...........:-)

    Esset: Älghorn går också fetbort, vare sig i köket eller vardagsrummet. Shoreguard är möjligtvis ett ställe där de kan hänga.

    SvaraRadera
  7. Esset vill att ni ska bjudas hem omgående!

    SvaraRadera
  8. Det är en bedrövlig dag idag men nu fick du mig att le stort. Tack för det, älskade Spader.....:-)

    SvaraRadera
  9. Ja, troligen sa det ar

    SvaraRadera