måndag 1 november 2010

Okej -nr 4018 eller så

Skiter i om det är måndag, november, regnigt och grått. All I want for Christmas is - att hostan ska släppa taget om min trötta kropp.

Det enda kroppen vill känna är sköna underkläder, snygga strumbyxor och varma, mjuka tröjor. Beniga 9-års armar och starka 54 -års som kramar mig. Kanske en eller annan massage. Sist men inte minst varma bad med goda dofter.

Häck Väck Hosta!

Tummis på det? Snälla Tomten!

9 kommentarer:

  1. Har du kollat om du har mykoplasma (det rådet ger jag till alla som har långvarit hosta... bara för att jag har haft rätt ett par gånger:)

    SvaraRadera
  2. Kära Spader! Så trist med förkylningen och den eviga, eviga hostan! Jag lägger ett ord för dig hos Tomten jag med! Nu får det bli en annan ordning.
    Här är det en annan ordning, de säljer semlor idag, på Coop. Man blir ju vimsig precis!
    Krya-på-dig-kram!

    SvaraRadera
  3. Åsa: Yup! Mykoplasma är kollat, två gånger. Har dessutom kört en antibiotika-kur, just in case.
    Cina: Semlor, Coop, varför? Låter underbart, menar jag! ;-)

    SvaraRadera
  4. Vill bara säga hej och att det är bra att du tror på tomten, alla kanaler skall prövas.
    Skall iväg till klubben för bridge.
    Har inte gått bra på sista tiden,vet inte varför.
    Sköt om dig.
    Kram Viola

    SvaraRadera
  5. Tomten är grejen! Hoppas att bridgeresultaten vänder snart!

    SvaraRadera
  6. Förkylningar som inte ger sig är skit. Man undrar var de kommer ifrån...

    SvaraRadera
  7. Åååå Spader om jag bara kunde så skulle jag ge dig hostfrihet! För visst är det så att har man inte hälsan så spelar en massa lyxiga prylar inte så stor roll. (Vilket inte betyder att dessa prylar inte skulle uppskattas, vill gärna tillägga det.)
    Jag förstår precis hur du känner, för allt jag vill ha i julklapp är en frisk mage. (Och att mina nära och kära ska få må bra och vara mig när så klart.)
    Finns det någon ljusning i sikte på hostfronten annars? Hur går det med utredningarna?
    Jag har nu gjort koloskopin, som jag inte ville skriva om i min blogg. De hittade inget farligt, men de har nu kommit fram till det jag själv har vetat hela tiden. Jag har en extremt långsam tjocktarm som jobbar alldeles för långsamt. Nästa steg blir att jag ska få en medicin som jag ska äta i ca 14 dagar så ska vi utvärdera det och se om man behöver reglera dos eller byta. Läkaren vill undersöka alla möjligheter till "mjuka lösningar" innan man börjar överväga mer drastiska metoder och jag håller med henne. Fortsättning följer kan man ju säga. Kram

    SvaraRadera
  8. Shamrock: Sällan har jag varit sjuk så mycket som i år - men nu har jag suttit här med Esset och gaskat upp mig. Det blir bra, en ny dag i morgon!
    Fru Choklad: Var ju nyss litet bättre och så får jag två raska förkylningar och hostan är tillbaka med full kraft. Det är svårt att hitta någon tydlig orsak, men de där stämbanden verkar vara en bov i dramat. Ny logoped ska provas.

    Bra om nu undersökningarna visar det du hela tiden sagt till läkarna. Hoppas att medicinen ska hjälpa! Vi kommer vara de friskaste brudarna lagom till december! KRAM!!

    SvaraRadera