onsdag 18 april 2012

Nu hade man kunnat skriva något som "Tjo faderittan...

... snart åker man till New York".

Men det gör man inte för idag har man varit en typiskt stressad mamma som har råddat vilsen Junior mellan trummor och fotboll, sålt mopeder till trevliga yngre män åt Äldste sonen (om man ska vara noga var det bara en moped, men pluralformen gör sig så bra när man är trött och slut som artist) samt jobbat litet grand.

Nu sitter man i soffan framför datorn och TV:n. På TV:n då? Jo men visst, hockey OCH fotboll. Håller man i sig en stund kan de nog klämma in litet trav också. Men den här trötta artisten ska ändå packa litet grejer som ska åka med till planet till New York. Nåt par jeans, en eller annan blus eller så. För närvarande ligger där några ensamma trosor och skramlar.

Sedan ska väskan fyllas på plats! Så får det bli. En jobbdag kvar så sticker vi!

Psst. I morgon kväll ett seminarium med Kajsa Bergqvist - om att prestera på topp. Men det är i morgon kväll alltså. Nu är det ändå soffan som är absolut bäst...

6 kommentarer:

  1. Oh Lordi Lordi me som Dolly Parton säger! Så himla skoj du ska ha. Tänkte inte på Bergqvist nu men det är sannerligen inte fy skam. Skulle vara intressant att lyssna.... hur som helst var det nog NY som jag for efter!!!! Ha den toppenresa!! Du rapporterar väl?!

    SvaraRadera
  2. Ja, det ska bli toppenroligt! Tar datorn med så får vi se vad som kommer från NY och vad som kommer senare. Litet resfeber tror jag allt!

    SvaraRadera
  3. Men... jag har inte packat ju. När skulle vi åka sa du? ;-)

    Hoppas du får en fantastisk tid i New York trots foten. Kram!

    SvaraRadera
  4. Kram! Det får bli litet bättre, jag rullar i alla fall in nu!

    SvaraRadera
  5. Vad är det för spännande föredrag på ska på?

    Kram Jempan

    SvaraRadera
  6. Tjofaderittan är en mycket trevlig hälsningsfras. Och möjligheterna att rimma på den är nästan oändliga. I alla fall oändligt roliga, om man är trött.

    SvaraRadera