lördag 15 september 2007

Tjejsnack

Mamma kom idag, tillsammans med kompisen Jeanette, mer känd som stjärnsopranen.

När Junior äntligen somnat kom pratet igång, det som känns så befriande och fungerar som bättre terapi. Tänk att kunna skratta åt motgångarna som kändes så tunga för bara någon dag sedan. Just med Mamma och riktiga kompisar, där man alltid kan räkna med att de håller på en, fastän man fattar pundiga beslut.

Imorgon ska vi shoppa, på järnaffären. Måste införskaffa en ny fräsch brevlåda, den som kom fram ur den vildvuxna syrénhäcken har sett sina bästa dagar. Vilken färg ska jag ta? Funderade på en vit, men kommer den att synas när vägarna är oplogade i vinter? Föreslog en gul, men det röstades ner med motiveringen att jag då kommer att få väldigt många brev. Kunde det inte vara spännande om jag la in dagens skörd här på bloggen? Skriver människor vanliga brev nu för tiden? En gul låda med ett hjärta på borde betyda att jag bara vill ha kärleksbrev, får alldeles för få sådana nu för tiden...

1 kommentar:

  1. Men varför åka till Stureplan, här har du ju en äldre man som gärna bjuder dig och stjärnsopranen på en drink hemma på Solvallavägen:-)

    Jättebra jobbat med rök-avvänjningen, nu är det värsta över.
    Kram/Berik

    SvaraRadera