tisdag 4 september 2007

Tre rökfria veckor!

Egentligen är det fantastiskt! 21 dagar med fullt och ibland galet innehåll har Spader Madame klarat av utan att mer än en (1) lampa har pajat. De där golvlamporna från IKEA tål verkligen ingenting, skulle behöva mer tyngd mot golvet så att de står kvar, trots att man kastar kuddar på dem med full kraft!

Några smärre utbrott har beskrivits för er här på bloggen, men på det hela taget har resultatet överträffat mina vildaste fantasier. Mamma har varit här sedan i onsdags, och ja, jag vet att hon behandlar mig med silkesvantar och en stor portion humor, men ändå! Vi har fått massor av saker uträttade, har haft det trevligt i största allmänhet och sakerna i hemmet är fortfarande hela. Hon ojade sig litet i går när jag kom hem efter jobbet, eftersom målaren hade varit här och tapetserat utan att jag såg det!!! Hon hade dessutom putsat tre av mina fönster, men som sagt, uppmärksamheten är inte på topp! Fönstren blev i vart fall väldigt snygga, tack lilla mamma!!

Kände mig litet som hjärter dam igår, men jag vet inte riktigt vad jag ska kalla min mage, ruter åtta kanske! Använder nikotinplåster som kliar och blir röda. Första veckan har jag satt dem rakt och fint, men nu har jag lyckats vända på dem och eftersom man hela tiden byter ställe så blir resultatet väldigt lyckat för en inbiten bridgespelare! "Tyvärr" har Mamma tagit med sig sin digitalkamera till Sthlm, så ni "missar" dokumentationen! Det passar bra att jag ska ha fasat ut plåstren innan vi åker på solsemester, inverterade ruteråttor borde, om möjligt, se ännu värre ut!!

5 kommentarer:

  1. Rökfri i tre veckor.

    Lyfter på hatten för det :-)

    SvaraRadera
  2. Du vet nog vem mamma är.. Hon vet vem du är. De bor i villaområdet brevid. Pappa är polis och mamma jobbar på sjukstugan....

    SvaraRadera
  3. ÅH, tackar, tackar! Det brukar vara så att jag inte vet vem någon är, ibland blir det nästan pinsamt. Det betyder inte att jag inte känner igen personerna ifråga, jag vet bara inte hur folk hör ihop med varandra eller var de bor. Om din mamma jobbar på sjukstugan har jag snart luskat ut vem hon är eftersom min älskade Meja också jobbar där. Frekventerar dessutom inrättningen då och då, till skillnad från polisstationen där man ju inte ens kan få pass längre. MAO, det är bättre att mamma vet vem jag är, än att pappa gör det ;-))) Välkommen hem förresten!!!

    SvaraRadera
  4. Då vet du nog snart vem mamma är.. Loppis vet ju mitt efternamn och det är inte jättevanligt :-)

    SvaraRadera
  5. Loppis har ju dragit till fjälls, men min granne, som har arbetat på sjukstugan och var där och firade 100 år i veckan, påstår med bestämdhet att er familjs namn bygger på två delar träd. Din mamma och jag kan då ha träffats när Henrik var sjuk....

    SvaraRadera