torsdag 13 mars 2008

Kompensation

Efter att Junior mötte sin mor med feber och halsont när hon hade jobbat sent i tisdags, blev Spader Madame tvungen att vabba (dubbel-b för att det låter så). Det betyder Vård Av Barn-a och det var inte så farligt eftersom det inte behövde ställas in lektioner.

Nu kan man tro att Madame passade på att:
  1. Städa
  2. Tvätta
  3. Sortera viktiga papper
  4. Ringa viktiga samtal

Eller så inser man att Spader Madame i stället passade på att:
  1. Sova
  2. Läsa böcker
  3. Titta på TV
  4. Sova
  5. Läsa böcker

Blogga då?

"Först var det ett mord och en halshuggning och så somnade jag, då kom Pascoe och så var det ett mord till och en mordbrand och så somnade jag och då dök Annika Bengtzon upp medan Homer Simpson ropade Da"

Nu kollar jag på min näst största idol Zia, som spelar bridge i Detroit (Rock City)! Det kallar jag att leva... Vem den störste idolen är? Ja, förr var det Henrik, min bridgespelande partner och man. Nu för tiden får jag väl lov att erkänna att det är landslagspelaren, gudfar till äldste sonen. Men sedan så är det Zia, en riktig trollkarl vid bridgebordet!

Men rubriken då- vad menar puckomadame. Jo, eventuella läsare får nu två (2) inlägg på raken... som kompensation - eller är det ett straff?

5 kommentarer:

  1. Skönt när man ändå lägger alla måsten åt sidan och gör det man känner för, trots att man kanske kanske drabbas av dåligt samvete:) hoppas du ändå hade en härlig dag!

    SvaraRadera
  2. Ska vi ta med oss lite vin månne?

    SvaraRadera
  3. Klart ni kan ta med er vin!!! Så mycket ni orkar dricka - men sedan ska vi på Hotellet!!! Många utropstecken där, men det bjuder vi på...

    SvaraRadera
  4. Mickan: Är litet trög när jag ska svara på kommentarer idag märker jag...Ja, det var jätteskönt att lägga måstena åt sidan, men jag börjar tycka att jag gör det för ofta..."mors lilla latmask sa..."

    Imorgon ska jag knoga -påsken kommer! Kram!

    SvaraRadera