fredag 14 mars 2008

Dubbelt så bra

Dagens ledord är dubbelt. Svenskarna spelar semifinal i Detroit så nu ska jag spana in dem hela natten. Just nu går det ganska dåligt, men vi vet ju att det inte är över förrän den feta damen har sjungit.

Junior sjunger nu. Det har han inte gjort så mycket förut under dagen. Att ha lösa tänder är traumatiskt värre. Den lösa tanden förra månaden trillade strax ut och Junior fick en guldtia i sitt glas morgonen efter.


Idag har Junior lyckats vicka, bända, vrida och slita ur två (2) framtänder vilket har hindrat matintaget betydligt varför den sista var tvungen att komma ut annars var svältdöden nära förestående. Förväntar sig den unge mannen då två guldtior i glaset? Nä du.




-"Jag tänkte prova att lägga den ena under kudden i stället!" Jag har ju sagt att tandmössen inte finns i Sverige, svarar Madame. -"Men Jesper lade sin tand under kudden och då fick han ett TV-spel!"

Det finns alltså föräldrar som med berått mod höjer tandutdelningsförväntningarna vid rådande konjunkturförhållanden! Tror de föräldrarna att Spader Madame sitter på ett lager av icke tidigare utdelade TV-spel vid en så nära förestående utdelning av bonus för de anställda på ledande poster (påskägg)! Vidare försök med förhandlingsargument som att Jespers mamma kommer från Norge, utdelningen kan vara större där på grund av landets oljefyndigheter avvisades av förhandlingens motpart.

För närvarande har den ena parten lyckats avvisa kontrahentens krav genom att resolut stoppa bägge tänderna i glaset och fotografera dem!

Blodet skvätter, blodet sprutar...

2 kommentarer:

  1. JA du det är faschinerande att TANDFEN (som kommer till oss vid tappade tänder situationer om hon inte glömt bort forstås) faktiskt verkar följa med konjunktur svängningarna. Dock inte hos oss....
    - Mamma, elsa får 200 hundra kronor för varje tand hon tappar.
    Så lät det här i förra veckan.
    Gaaaah!!!!!!!

    SvaraRadera
  2. Elsas föräldrar bör gå i terapi. Inser de att barnet nästan får en körkortsutbildning av tandfen? 4000 kronor räcker ju en bit ;-)) Men ni kanske också bor nära Norge?

    SvaraRadera