måndag 9 juni 2008

Eldigt?

Egentligen är det ju bara alltför torrt, i alla fall ute i naturen. Där är just nu varje gnista farlig för såväl liv som egendom. Nu är ju Madame emot naturen, men en liten skogsbrand lockar ju bara fram något annat naturligt liv. Man kan påstå att det finns både liv och hopp trots katastrofer som har ödelagt delar av det som har varit.

I Madames liv tänds det gnistor, där finns glöd, men ännu känns det inte alltför farligt utan mer som en sprakande hemtrevlig brasa. Man får bara akta sig så att det inte sprätter gnistor utanför eldstaden...

Konsekvenserna kan då bli förödande...eller kanske ändå inte? Litet ljus och värme kan väl inte skada? Är det kanske dags att ringa 112 och kalla in brandkåren?

"Varför försaka en enda liten stilla flirt? Stunden kommer kanske aldrig tillbaka. Varför försaka en enda liten hemlig kyss? Kyssen kommer kanske aldrig tillbaka."

Nej, Madame bestämmer sig för att det här kommer att bli den bästa sommaren ever!

6 kommentarer:

  1. Det låter bra..man ska aldrig försaka en kyss..

    SvaraRadera
  2. /me agree big time! //E

    SvaraRadera
  3. man ska passa sig för brandmän...

    SvaraRadera
  4. Vad vore livet utan kyssar? Kyss på och njut av stunden.

    SvaraRadera
  5. Åh med den inställningen kommer du få en superduper sommar ju. Vad härligt med sån entusiasm även om det är lite brandrisk ;-). Jag är nyfiken, minst sagt!

    KRAM PÅ DEJ!

    SvaraRadera
  6. Jerk: Vi har tydligen samma inställning till kyssar!

    E: Låter bra! You keep kissing says me!

    Loppis: De vill ju bara släcka elden. Det kan väl inte vara rätt?

    Choklad: Jag fortsätter att pussas! Hoppas på många pussar för dig också!

    Hilda: Visst kommmer jag att få det...Det kommer Hilda också. Saida has spoken. Visst är det roligt att få vara litet nyfiken;-))

    SvaraRadera