lördag 7 juni 2008

"Sommaren är kort...

det mesta regnar bort, men nu är den här, så ta för dig, solen skiner idag."

Succe för trumsetet, succe med kalas, succe i Madames hjärta, succe för äldste sonens spelning...

Junior är en natural när det gäller trummor. Vilken tur att han har dem när vi försöker hålla honom ifrån solen eftersom han äter penicillin. Legot satt också fint, så det är så mysigt, varmt och trivsamt i Huset vid Älven.

Madame och familjen passar på att leva när det äntligen är sommar...

Till kvällen äter vi kallskuret, potaissallad, sallader och bröd. Madame njuter och önskar er alla en trevlig lördagskväll!

5 kommentarer:

  1. Detsamma till er.Härligt att presenterna slog väl ut. Vi har också varit på födelsedagskalas. Ebba fyller tre år. Bilder och blogginlägg kommer. Ge sonen en stor bamsefödelsedagskram från tanten på bloggen....:-)

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt det låter. Vet du vad! Namnet "Huset vid älven" låter så himla härligt och i min hjärna framkallas bilder av ett rent paradis. Är det så? Det känns så i alla fall....Huset vid älven...det låter liksom..VACKERT!!!
    GRATTIS TILL SONEN OXÅ!!!

    SvaraRadera
  3. Tack Cicki! Bamsekram levererad! Härligt med kalas, eller hur?

    Hilda: Huset vid Älven är ganska paradislikt, kanske inte alltid så rent, men underbart om man gillar spenaten ;-)) Vackert är ordet!

    Namnet kom Madame dock inte på förrän ett visst Blått Hus gjorde entré i mitt liv. Kram Hilda!

    SvaraRadera
  4. Härligt! Visst är det underbart när man känner så där att allt bara stämmer. Allt är i harmoni och rullar i rätt riktning utan gnissel och gnäll. Det är livet på en pinne det ;)

    SvaraRadera
  5. Ja, man måste bara komma ihåg att njuta...det är en av de bra sakerna som bloggen för med sig i mitt liv!

    SvaraRadera