tisdag 17 juni 2008

Svartsjuka

Junior undrar när äldste sonens flickvän ska åka hem. Han gråter litet, men inte av svartsjuka, nej då. -"Har ju ont i benet, här..."

Konstigt nog hjälper det inte att Madame blåser, det måste storebrorsan göra...

-"De bara pussas hela tiden..."

Nej, jag springer inte ned i källaren med saft... det är bara att skicka ned Junior!

4 kommentarer:

  1. Bra jobbat Spader Madame. Min mamma slängde ut första pojkvännen som var på besök...Förstår att det känns konstigt att sitta under samma tak när sonen har kärleksaffär...Spännande! Det är bara att gilla läget!

    SvaraRadera
  2. Åhh stackars junior. Ja det är inte lätt att plötsligt få spela andra fiolen, å andra sidan så är det här ju ett bra bevis på att han verkligen tycker om sin bror och att de har en bra relation.

    Han får väl köra ett trumsolo. Det lär ju ta död på den romantiska stämningen.... ha ha ha.... nä säg inte det till honom storebror lär ju inte bli glad.

    SvaraRadera
  3. Henrietta: Mycket mystiskt är det, men jag är samtidigt väldigt glad för hans skull. Klockarkatt är väl det mest beskrivande ordet! Jaså mamma var så hård, hur tänkte hon då? ;-))

    Choklad: Trumsolon har körts, många, men det verkar inte hjälpa... Idag har Junior sagt att det i alla fall är som man har fått en syster:-))

    SvaraRadera
  4. men ååå vad söt han är! Då tar han det på rätt sätt ju.

    SvaraRadera