torsdag 28 augusti 2008

Pang i bygget...

Smällen i fråga består av, i varje fall flest, män som flyttat in på Loppis och min skola! De ska bli så kallade spårsvetsare och det verkar väl kul för dem. I ett år ska de plugga och det verkar väl kul för oss... Vi har begärt in en klasslista, där eleverna förhoppningsvis fyller i ålder, årsinkomst och civilstånd. Spader tyckte också att de förslagsvis skulle fylla i eventuella egendomar utomlands samt tillgångar på skogskonto...men det är tveksamt om det kan bli verklighet...

8 kommentarer:

  1. Whoever owns this blog, I would like to say that he has a great idea of choosing a topic.

    SvaraRadera
  2. När du ändå håller på så kan du väl även be att få en betygssättnig från tidigare användare......:-)

    SvaraRadera
  3. Lottery: Hasn´t he?!

    Cicki: Skulle vara utmärkt! Hur kunde vi missa det?

    SvaraRadera
  4. cicki är mycket smart. Sitter redan på betyg på en av gossarna. Är rädd att det är IG, men killen kör en myyyycket trevlig bil.

    Vill bara påpeka för diverse läsare av spaders blogg att det inte är spader själv som har tagit bilden, för inte vågar väl vi in oss dit??

    SvaraRadera
  5. Trevliga bilar är inte fel! Vi vågar oss inte in dit...ännu! Nej, bilden är lånad... tidum... tidum... (jag kommer visst ihåg föreläsningen om upphovsrätt choklad) ...men jag vill inte säga av vilken lokalblaska! På måndag, då vet man aldrig vad som händer! Då tar vi och smyger oss in, kanske?

    SvaraRadera
  6. Smyger in här och lämnar en kommentar till Loppis. Snygg bil kan ju generera ett litet plus i kanten. IG+ kanske kan vara nåt, eller vad säger fröken.

    SvaraRadera
  7. Jag blundar och ser ingenting... Upphovsrättsligt intrång? Va var då? *blundar blundar*

    SvaraRadera