onsdag 1 oktober 2008

Spader på biltvätt

Mannen på bensinstationen lyckades få Spader att se ut som en fågelholk... Ojojoj...

Tänk er scenariot; en folktom, tämligen stor bensinstation i en mindre håla norr om Dalälven. Spader kommer in med högt tempo, Linedance på gång, sliter åt sig två färdigrätter för micron åt kidsen och går fram till mannen i kassan. -"Behöver tvätta bilen också!" Mannen undrar vilken sorts biltvätt Spader ska ha. -"Vet inte, brukar sällan tvätta bilen och ska besikta i morgon".

Nu börjar gubben i fråga förvandlas till någon från en annan planet... Han snackar om svarta prickar på bilen, vid närmare förfrågan ska de härröra från någon asfalt som Spader ska ha lyckats smeta på lacken genom att köra bilen på vägen. Lätt åtgärdat om Spader vill gnida in lacken med något en stund innan tvätt, ett slags förspel alltså. Han snackar avfettning och annan rappakalja...

Nu undrar marsmänniskan vilken färg Spaders bil har! Om just den detaljen kring bilen har Spader en klar uppfattning, men hon är så chockad av det som händer så hon svarar -"EEEhh........... blååå"! Utomjordingen tycker att det är lyckat att Spader inte har en vit bil, eftersom hon tvättar den så sällan.

-"Du, jag tar den värsta djävla tvätten du har så får det vara bra sedan", säger Spader till slut. Nu säger snubben att det viktigaste för bilbesiktarna i alla fall är att slippa bli smutsiga. Tvättprogrammet heter tydligen "Renast"! Kul va?

2 kommentarer:

  1. Vi har en röd bil. Min sambo är inte så där mycket för att sköta om bilar. Så jag tror inte den blivit tvättad sedan vi köpte den för drygt två år sedan. Det funkar ändå....:-)

    SvaraRadera
  2. Röd bil låter snyggt! Eftersom den inte blivit tvättad på typ ett tag så måste jag tyvärr meddela att den är prickig...Allt enligt utomjordingen...Bilar som funkar = bra bilar! YUP!!

    SvaraRadera