måndag 17 november 2008

Spader - en hönshjärna?

Spader blev tvungen att förnya sitt E-leg. Yippie, allt går jättebra. Men Spaders banksystem har ingen riktig koll på bankcertifikat och e-leg utan kallar allt för e-legitimation. Så nu kan Spader inte komma åt sin bank eftersom hon råkade kasta bort fel e-leg. Klart att Spader har kopia av sitt certifikat på en diskett. Datorn har naturligtvis ingen diskettstation...

Yippie -NOT!

10 kommentarer:

  1. Åh är det nått som kan ge en hjärtattack så är det sånt här! Datorer alltså! Ge mig en kulspruta någon!!!! De är illasinnade, elaka och väldigt smarta de rackarna.

    SvaraRadera
  2. Ja, mitt förhållande till dessa maskiner är faktiskt ganska kärleksfullt -som till män ungefär. Det fungerar bra så länge de gör som man säger och inte räknar med att de ska tänka själva.Inget av dina epitet (illasinnad, elak eller smart) passar därför på min beskrivning av varken män eller datorer;-))

    SvaraRadera
  3. Aj aj aj det där var hönsigt. Det är nog bäst att Spader tar ett snack med banken så hon får ett nytt e-leg. Hoppas det ordnar upp sig snarast.

    SvaraRadera
  4. Spader kontaktar sin bank så fort hon kan, en och annan räkning i pieplinen... Oturligt nog befinner man oftast sig på jobbet då banken är öppen bara...

    SvaraRadera
  5. Har du testat att ringa deras support. De kanske kan hjälpa till. De finns ju tillgängliga efter ordinarie banktid.

    SvaraRadera
  6. Man måste skriva på litet grand har jag för mig... Men Lilla rara söta Anna här intill fixar det så fort hon blir frisk...hon är Mejas dotter och jobbar på min bank!

    SvaraRadera
  7. Perfekt med sådana kontakter. Jag har Handelsbanken och där har de så att man kan få även kontrollnummer som man skrapar ett nytt för varje gång man använder dem. Perfekt när man inte sitter vid sin egen dator eller när e-leget strular.

    SvaraRadera
  8. Uttryckte mig luddigt. Med kontrollnummer menar jag egentligen engångskoder. Nu var det uppklarat. Vi har varit och storhandlat så hjärnan är lätt uppmjukad så att säga.

    SvaraRadera
  9. Alltså nu vill jag inte påstå att jag begriper mig på män, men jag lovar att datorer blir just ovan nämnda, i alla fall mot mig, så fort jag försöker peta på en. *mutter mutter*

    SvaraRadera
  10. Cicki: Har koder -men glömt vad jag heter -sålunda en hönshjärna!

    Fru Choklad: Vem förstår sig på män? Som dina datorer är Spaders bilar... de blir på något vis ofta litet trötta när Spader ska använda- kan du begripa? ;-))

    SvaraRadera