tisdag 18 november 2008

Spader och Thin Lizzy

Hur svårt kan livet vara en tidig tisdagsmorgon i november, med kalla vägbanor där det kommer ned snö och/eller regn med en plusgrad?

Spader har snott äldste sonens Best of med Lizzy. När Phil Lynott pratsjunger är det juni...

När kidsen kliver in i klassrummet för dagens första lektion; matte med Spader, så sjunger hon för dem...


Thin Lizzy - Do Anything You Want To

5 kommentarer:

  1. Woooowwww !!! Hade jag varit elev hade jag blivit så glad :) Dels Spaders goda musiksmak och sen budskapet hon sjunger.....hade passa mig perfekt ;)

    SvaraRadera
  2. Ja, sannerligen, vad ska det bli av det här. Först Motörhead och nu Lizzy. Var blev ABBA och de andra popsnörena av? Långt-bort-ifrån-denna-blogg, hoppas jag.

    En stor eloge till Spader för Lizzy-publiceringen, inte minst med tanke på att det är den klassiska sättningen med Phil Lynott, "Robbo" Robertson, Scott "the next president of the United States of America" Gorham och Brian Downey som musicerar.

    Tyvärr bevistade jag aldrig någon Lizzykonsert, men Phil Lynott Band på Grönan var inte så dumt det heller.

    SvaraRadera
  3. Smina: Eleverna blev glada över budskapet-flera försökte smita... Om de sedan gillade musiken - NJAAA "Dina låtar suger fröken"! Vi börjar bli gamla!

    Kartboksmannen: Tänk att jag skulle få en biljett av min brorsa, men var så ung och dum att jag tackade nej... en av de största missarna i världshistorien!

    SvaraRadera
  4. Hörru KArtboksmannen !! Ska vi inte be Spader om lite Black Sabbath? Nämn inget pop relaterat för rätt som det är kan ABBA dyka upp igen. Vinchkonstruktören blev föresten påkommen av jämnåriga polare när han mimade till ABBA i unga år :-/
    Undrar just hur mycket hårdrock han är ...hahahha..Men det är en anan historia.

    SvaraRadera
  5. Jag tror att ABBA kan finnas i krokarna -jag och Esset såg ju Mamma Mia you know... Black Sabbath nja...skulle inte tro det...

    SvaraRadera