onsdag 5 november 2008

Veckans ordspråk

Spader har inte lyckats vara på hugget så ordspråket som kommer får väl gälla litet längre än en vecka.

Med tanke på hur livet har utvecklats för bridgeläraren - hårt ansatt av bridgesverige har han ännu inte förmått sig att be om ursäkt - kunde ordspråket "En god lärare är bättre än en hylla full med böcker" säkert förvanskas litet. Spader tänker i banorna som gäller advokater -en bra advokat är en död advokat. Kidsen i skolan anser förmodligen att en bra lärare är en sjuk (och därmed frånvarande-liksom Spader själv) lärare... Sedan funderar Spader på hur det egentligen skulle vara att ha en riktig hylla??

Kompisen Mats undrar på Förbundets hemsida vad Spader ska kunna lära sig i en workshop - hon är ju redan shoppingexpert!

"En god bridgelärare håller sig på hyllan -långt från Spader"

6 kommentarer:

  1. Krya på dig ! Hoppas snart att du är pigg och alert. Världen behöver en Spader som är pigg och full av energi.

    SvaraRadera
  2. Spader behöver en värld som är pigg och alert!Tack Smina -du är en goding! Blir till att ringa söte doktorn och få kolla öronen imorgon tror jag -eller är det kanske utrymmet däremellan som bör undersökas?

    SvaraRadera
  3. Du kommer väl ihåg när vi var vandras bridgelärare i system som ingen kunde, vi tog lätta Insjön som kval till DM och blev sist av dom levande! Det är alltså inte lätt o vara bridgelärare, så nu tar vi o tycker lite synd om honom! Eller?
    Mats

    SvaraRadera
  4. Ska vi tycka synd om honom för att han är en idiot? OK då -Kan vi väl!Insjön -kval -nej nu vet jag inte alls vad du menar.... KRAM!!

    SvaraRadera
  5. Du har nog förträngt det, vilket jag tydligen inte lyckats med:) Ingela hälsar så mycket o grattar till Karlstadssegern, glömde henne på svensk B sidan o fick lite däng för det.

    Mats

    SvaraRadera
  6. Hälsa Ingela och tacka! Förståeligt att du fick litet däng! Nja...det kan finnas några små minnesrester kvar...nää, det är borta;-))

    SvaraRadera