torsdag 8 januari 2009

Om 2008

Hur tänkte Spader sig 2008 - innan det begav sig?

Som det ljuva livet, så klart, men några 13 rätt blir det verkligen inte fråga om.

Spader vill ändå behandlas med respekt -för Spader har gjort val! Valt till och valt bort -inte alltid så lätt!

1.Göra klart examensarbetet och därmed erhålla sin gymnasielärarexamen. Gick FETBORT -ville inte!

2. Bo på hotell och spela kort under Svensk Bridges jubileumsvecka i Örebro. Hur bra som helst!!! Tänker göra om hela grejen i år igen!

3. Gå ned 10 kilo med hjälp av den nyinköpta motionscykeln och yogautrustningen. 5 kilo borta - 4 kvar till matchvikt! Sedan blev kanske cyklingen inte av det tänkta slaget...

4. Lägga undan vigselringarna. Kanske… Check!

5. Måla utsidan av huset gult. Den regniga sommaren förhindrade alla dessa planer - nytt försök i år -eventuellt!

6. Få igång utomhuspoolen och simma litet varje dag under sommaren. Ja, men hallå! Inte var det Spaders fel att det sket sig i alla fall!

7. Övningsköra med äldste sonen. Här väntade man och väntade på att sonen skulle beställa tid för kursen och tillstånd att öva -men det blir intensivkurs i sommar i stället! Kanske bäst i alla fall - Spader är tålmodig som en iller!

8. Spela Div II-bridge tillsammans med det övriga laget. Försöka kvala in till SM med ordinarie partnern. Försvara lagets DM-titel och förhoppningsvis gå till SM-semifinal igen…minst! Ja, Div II gick ju åt skogen eftersom jag böt klubb och fick litet lugn och ro... SM-semi -check, SM final -gick inte men fick senare plats i finalen via återbud och DM kom laget bara 5:a eller nåt...

9. Börja jobba heltid. Men att Spader jobbar heltid! Check!

10. Jobba hårt på att planera maten så att den inte kommer som en fullständig överraskning varje kväll. Stor förändring till det bättre - men det finns fortfarande utrymme till perfektionsnivå.

11. Boka in ansiktsbehandling, nagelvård och massage oftare, mycket oftare. Bra tänkt, men livet har varit för hektiskt...

12. Vara lika snäll mot bilen, fullständig rekond snarast. Se föregående punkt!

13. Gå på fler fester, utekvällar eller kortresor. Check - många fler sådana har det blivit...

6 kommentarer:

  1. Slutresultatet av summeringen bör väl bli ett G+ i alla fall....:-)

    SvaraRadera
  2. Åååå Spader,åå Spader. Jag kan inte anat än beundra din uppenbarelse och person. Som en målinriktad misil(kanske tokigt att bruka sig av just sådana liknelser i dag med tanke på Gaza men jag gör det ändå)tar du dig framåt i vardagen. Som en slagen hjälte reste du dig ur askan och kom tillbaka till livet.

    Jag beundrar ditt mod och din styrka. Jag lyfter på hatten och kan inte säga annat än tack för att du som en frisk fläkt i bland vill gå på AW med mig och lära ut bridgens alla konster :-)

    SvaraRadera
  3. Cicki: Ganska gott betyg! Kram och tack!

    Smina: Jag rodnar... en missil minsann Smina! Kram!

    SvaraRadera
  4. Toppenbetyg för alla 13 tycker jag. Spader är en kämpe och vilket flyt hon har :D

    SvaraRadera
  5. Du är bäst!! Tycker dock att det kunde bli fler kalejs i stil med skivsläppet!! Det var kul.... ;)

    SvaraRadera
  6. Men du har ju gjort annat, boxas och gympat med steg och annat. Den punkten måste du ju vara nöjd med!!! Bra jobbat, kul med uppförljning. Du e sååå bra! kram h

    SvaraRadera