söndag 25 januari 2009

Patong

Beskrevs av guiden som "Cirkus" och faktiskt- ibland var stanken i "staden" outhärdlig. Ett nybyggt köpcenter hade en IT-Island - 193 DS-spel i ett samt ett R4 med minneskort! Fattar du ingenting? Inte Spader heller, men det gör Junior, så nu kanske hans mamma kan klara sig från att få sitt huvud söndertjatat.

Spader lider annars av den svåra åkomman "vill inte shoppa". Handväskor finns i miljarder, kjolar och klänningar likaså, man blir nästan illamående. Kidsen har dock shorts och t-shirts från Billabong numera, eller kopior ju.

Så Spader äter god mat, dricker Cola, kaffe latte (samt en och annan drink= och ägnar sig åt de klassiska b:na på semestern:

  • Bad
  • Böcker
  • Bruning
  • Bortförklaringar

Men i morgon ska Spader powerwalka -natti natti -over and out!

6 kommentarer:

  1. Gud va lyxigt det känns att få rapport ända från thailand. Ha det såååå underbart!!!!!

    SvaraRadera
  2. Låter underbart! Tänker på dig vännen och hoppas ni har det riktigt bra, Själv är jag något spak efter en tredagars i Sälen.. snöstom innebar noll skidåkning men det tog vi igen på dansgolvet. Behöver semester... Kram!!

    SvaraRadera
  3. Ha det fortsatt bra och
    hälsa övriga familjen.



    rattsman

    SvaraRadera
  4. Det måste kännas hårt att lida av inteshoppabacillen. Men plånisen mår bra av det. Ha det fortsatt underbart och njut av alla de där b:na. Kram

    SvaraRadera
  5. Älskar att ni läser och kommenterar! Litet taskigt med nättid bara ! PUSS!!

    SvaraRadera